Workoholic

Nu sitter jag här tidigt en lördagsmorgon och ska snart kliva på mitt tillvalada extrapass. Jag känner mig glad. Mer pengar till nästa lön.. Men jag känner igen detta så smått. Jag kan jobba hur mycket som helst. När jag jobbade på RP så var det jag som fyllde ut alla extra timmar som behövdes, i Norge jobbade jag ständigt över och tog extrapass nästan varje lördag när jag gick på timme. Min förra runda på Tele2 innehöll också en hel del helger. Ibland tre gånger på en månad.
   Jag vet inte varför jag gillar att jobba så mycket, men jag tror jag blir lite för girig, jag vill tjäna pengar...
Får se hur det går denna gången på Tele2. Hoppas inte jag kommer jobba jämt.....men tänk hur mycket pengar det skulle bli....:D

Betnér manglar inga skämt

Jag har just manglat, jag älskar att mangla. Jag manglade med öppen dörr till källaren utan att  skämmas, och utan att tänka på att klockan var efter tio och att tvättiden var slut. (varför slutar tvättider redan kl 22?) Men jag skämdes en minut senare, när jag upptäckte att jag har tvättat på någon annans tvättid. Johans. Nu vet jag ju inte vem det är och i vilken situation han befinner sig i. Han kanske bara  var hemma just de tre timmarna jag råkade sno från honom. Fan.
   Mangla på norska betyder ju sakna/fattas. Något jag ibland fick höra när jag jobbade i i Norge. Hei! Jag har köpt en vaskemaskin och den manglar ett ben...Hmm,, din tvättmaskin manglar ett ben... Din mobil manglar en laddare. Knepigt det där. Och den svenska betydelsen av  mangel på norska är kaldrulle. Vilket jag oxå hade problem med att förstå. Menmen, det är glömt nu iallafall.
  Innan jag manglade så var jag och helt spontant och kollade på Magnus Betnér på Björnstugan. Pontus och hans kompisar skulle dit och jag hakade på en liten stund. Det ville jag ju bara inte missa. Det var verkligen kul!! Haha! Men om man har en favorit standup komiker måste man väl vara försiktig? Det är ju inte så att man kan åka land och rike runt och se den personen flera gånger, utan man måste ta pauser så den har nytt på lager? Eller? Kör de samma skämt flera gånger? Eller hur funkar det? Jag vet då rakt inte.

Nu har jag åkt hem för att sova.

Och det ska jag göra.. snart.

Little Big Planet

Igår köpte jag PS3 spelet Little Big Planet. Jag längtar efter att får börja spela!

Det blev inga kungabarn!

Det blev inga kungabarn, men tydligen ett väldigt fint bröllop. På tal om bröllop och kungabarn läste jag att Madde skulle förlova sig idag? Kunde hon inte vänta tills Victoria var gift iallafall? Tycker det verkar konstigt att planera  två kungabröllop samtidigt? Hon kanske blev avundsjuk...

I söndags var en mycket bra dag då jag fick träffa Linnea och Sverre!! ( den fina bilden kommer senare)

På torsdag ska jag nog träffa Mimmi med

Det kommer nog bli en fin vecka detta!


Puss

Kungabarn till Boxholm


Lugn fredag för min del då jag ska gå upp tidigt imorrn och vingla iväg på cykeln till ett område i Örebro jag inte har cyklat till förut. Hoppas jag hittar. 0800 går carpoolen till fantastiska 6 timmar på Tele2.s kundservice!

Hemma i boxholm går de kära Boxholmarna på nålar då en viss tjej i Boxholm ska gifta sig imorrn. Och hon känner tydligen kungafamiljen, iallafall barnen. Så det tisslas och tasslas hemma om kungabarnen kommer komma på bröllopet. Så nu har de en snackis hemma =) Skulle vart med och serverat på bröllopet, men jag jobbar ju som sagt. Kommer bli en fin dag nere på Säteriett imorrn!

Nu- triller. Kommer inte kunna sova!

Jag glömde..

jag glömde bort den lilla sekunden!!
Men just då satt jag me Sandra in the Sun. Så det var väl en fin sekund. Men jag glömde önska mig nåt!! =/


Var på er vakt 123456789

Idag infaller nämligen historisk nummerföljd enligt nummervetarna.

Så önska er något kl 12:34:56 7/8 -09.

Allt kommer tydligen slå in och man kommer komma när Gud.

Så fint.
Gäller bara att vara vaksam i den lilla sekunden och skicka i vägen en önskan.

Goog luck

Ensam i kväll med Skvaller

Pontus är ute och fiskar ikväll så jag har köpt hem skvaller. Så snart ska jag läsa om Posh,TomKat, Lenardo och de andra stjärnorna. Köpte äevn två Kicks (tidigare, alldeles nyss faktiskt Käck) som jag redan mumsat i mig!
  När jag var och handlade såg jag en liten tjej som gick och handlade helt själv. Hon kanske var 10 år och gick och handlade bröd och pålägg och sånt. Då undrar man lite om hon kanske måste handla själv. Om hon är ett av de barnen 'som lever i det tysta'. Jag ville adoptera henne där och då. Ta med henne, brödet och pastejen hem och göra en macka och mysa till Gilmore Girls. Tänk att det finns såna stackars barn...Usch. Inte kul alls att tänka på.

Nu - skvaller!

Public Emenies

Idag är jag ledig och idag ska vi ( som jag skrev en annan gång) tvätta bilen och lägga upp den på blocket.!


Igår var vi på bio och såg Public Enemies ( som Jakob sa när jag pratade med honom efteråt i telefon ' och så är ju han den söta Johnny Depp med också)
Filmen var bra, men om jag hade sett den hemma hade jag nog somnat. Det var ganska mycket romantik och allt utspelade sig på 30-talet, när alla var fint klädda hela tiden, och inte trashigt som alla är nu. Jag bidrar ju med det när jag går och handlar i mjukisar, men tnk så skulle man alltid vara sådär uppklädd som i 30-talets Hollywood. Det vore mycket roligare att gå ut då också. Nu vet jag inte om det verkligen var så glamoröst som det ser ut, antagligen inte. Men det fina modet förvann väl någon gång i miten av 1900 - talet när den omeotståndliga mjukisbyxan uppfanns.

Och jag tänke bjuda er alla på en fantastisk bild som avslutIkväll ska vi träffa Jakob och laga mat tillsammans.

Amerikansk frukost

Idag bjöd jag Pontus på en amerikank frukost bestående av amerikanska pannkakor med srap och prinskorvar till =) Jag var så grymt hungrig i morse så jag var tvungen att göra något stort. Det var mycket gott och jag blev väldigt mätt. Just nu sitter jag på jobbet och det går inget bra. Jag som peppade mig själv med extra kaffe och ipoden i öronen på vägen in istället för den sedvanliga radiomusiken. När jag kommer in får jag en bråkig kund som vill spela in samtaletet och skicka det till Aftonbladet.Det var mycket obehagligt och jag  tappade all pepp.

Nu får jag ta nya tag och hoppas på att kunderna är snällare och att jag kränger lite =)

Nattis!!

Det var fint att träffa Sara idag och hon var så fin med jättemörkt hår och vit somrig klänning, och jag glömde såklart kameran! Vi lunchade på lasagne, det var mycket gott. På jobbet gjorde jag en strålande insats enligt mig själv och jag hoppas att jag kan tjäna en hel del i provis eftersom jag bara går på 75% så har jag ju inte så hög grundlön.
Idag började Emma jobba och det firade jag genom att sova extra länge och extra gott just kl 0630! Javisst, nu är det slut med glassigheten för de flesta och jobben drar igång. Elkjöp och Eligiganten hälsar in hösten med favoritlåten Morning Train precis som förra hösten. Ellen har lyckats döda en till fisk och att hon faktiskt är uppfödd med djur av alla dess slag gör mig lite orolig att hon numer inte kan hålla en liten fisk i liv :S Skaffa inget större djur! (en gång tog jag upp mina fiskar ur akvariet och lade dom på verandan när det var vinter, jag var ung och dum och visste inte bättre, det var när jag bodde i Laxå) De blev fiskpinnar iallafall..


Nu--godnatt. (eller bara för att retas lite med Emma ska jag vara uppe några timmar till bara för att jag får och kan)

Dags för fika med Sara

Mer än 12 timmars sömn (varav ca hälften i min underbaraunderbara soffa) och nu ska jag susa in i duschen och sedan til Karskoga för att träffa Sara, som jag inte träffat sedan jag kom tillbaka till Sverige!
Vilken skillnad det är på måndagar när man inte börjar tidigt. Hade ingen söndagsångest över att det var måndag idag (måndagsånger kanske det heter) Bara för att jag visste att jag fick sova hur länge jag ville ändå. Har ångesten bara med den tidiga morgonen att göra?
Den här veckan har jag sovmorgon hela tiden eftersom jag börjar 1330 eller 1345. Dessutom är jag ledig på onsdag, MEN då jobar jag ju natuligtvis helg. Denna vecka får jag någ ha fredags ångest i stället för på lördag börjar jag tidigt.

Nog med ångest.

Efter att ett över mina fattigdommar så ser det på det hela taget ganska bra ut. Men jag längtar till 25 aug. Ta mig dit!

((IDAG RYCKER MATS IN I LUMPEN))   =)


Segis

Usch vad seg jag är, men som tur är inte bakis. Men jag är på dagen-efter-äta humör. Är sugen på allt och vill äta allt. Vissa dagar kan man bara äta och dricka hur mycket som helst.

Det jag vill göra är att hitta en bra sida för nätshopping av billiga möbler, men jag hittar ingen bra sida Jag gick in på furniturbox.se för att den gick på tv reklam, men där var det jättedyrt.

Vill och borde egentligen sova en sväng till nu. Men ju äre Gilmore Girl som gäller!


Ses senare

Fin kväll!Jag festade på ett hörn med bortglömd ölUppklädd i mjukisbyxor var jag!

Tills Sandra kom Då klädde jag upp mig fint och vi drog till Stallyktan. Åt god mat och drack gott för att senare vingla bort mot Frimis och ha det mycket trevligt med en blandning av mina och Sandras kompisar.

Runt två ringde Pontus och vi tre ranglade hemmåt, Pontus med en kebabtallrik som inte fick bli kall, så vi hafe ett högt tempo. Nu är kebaben ett minne blott och jag gör mitt bästa för att skriva rent, medans Pontus kollar på Discovery. Sova snart........hoppas jag...

Pusss godnatt alla

Min granne har en fin solros!


Här är jag och solrosen precis efter en lång cykeltur (därav håret). Jag cyklade till Pontus kontor och precis när jag kom fram så skulle de åka hem igen. Så då fick jag cykla tillbaka. Puh!!
Nu ligger Pontus på soffan och sover och jag är också trött. Men två av Pontus kompisar är påväg in till oss för att förfesta, de ska gå ut sen, får se om jag och/eller Pontus följer med.

Im still here


Hej bloggen och mina fantastiska läsare som fortsätter besöka denna uttorkade blogg.(Den är ju inte lika torr som ministryoftruth.blogg.se som jag ändå hoppfullt besöker med jämna mellanrum)

Mitt liv, mina tankar och mina ideer har levt kvar under denna bloggfria vecka. Jag har dragit igång ett stort trialngeldrama vad det gäller byta av lägenheter då Pontus kompis ska flytta från sin fina tvåa 50 meter härifrån, och jag mer än gärna vill flytta in. Pontus (och min oxå faktiskt) andra kompis har en etta som han vill flytta från och flytta in här. Och han som har tvåan letar efter en etta. Så fint jag har ordnat det. =) Om allt går som jag vill så flyttar vi 1 sep.

Annars har jag bara jobbat och surat över att jag inte kunde gå på PIP, gottat mig över att de som faktiskt är på PIP har sämst väder, och annars har jag bara pendlat till och från Karlskoga. Det är väl det mina dagar mestadelst dår ut på.


Denna underbara bild tog jag på Sibylla i Ludvika (hur gott är det inte med Sibylla!?)
Jag hade hört ryktet innan jag åkte upp till Dalarna (detta är altså från Borlänge Peace and Love resan) att i Dalarna säger de inte gurkmajonäs som vi i övriga Sverige gör. Och detta stämmer tydligen.  Detta fina ord ska uttalas med så mycket dalmål som det går. Och det var ett ledande ord även på festivalen.

Nu är det helg och jag ska nog tillaga en brunch nu, bestående av något onyttigt. Annars ska jag nog bara tvätta en bil idag.


Puss hej!RSS 2.0