Nu drar P&L til P&L


Jag och Pontus åkte in till stan och köpte solglasögon till mig och så fikade vi på Vasa, eftersom vi hade hantverkare hemma hos oss. Så nu har vi ett hål i taket stort som en assiett som man kan kika upp i. Trevligt.

Vi har även inhandlat P&Ls alkoholintag och diverse saker.Ser inte fram emot att bära allt till campingen, det är alltid det värsta.
Ikväl ska vi se Mimikry iallafall. En flicka som är STARK!!

Jeje, nu ska jag fixa det sista.

C you there

Serieledning, Det ni!!

Boxholm: Nu blir pensionärerna i Boxholm än mer svårslagna. Nya boulebanan stärker säkert serieledningen!

Första stoffet på corren.se/ostergotland/boxholm.

Tur att det är positiva nyheter iallafall.


Förberedd


Våtservetter, resorb, liten listerin, solkräm och ipren. Nu är jag bered på det mesta, men fan vad dyrt det är på Apoteket!


Köpte en finfin tröja på Carlings på Rean. Bara 199 kr =)


Även nya skosnören =) Skorna blir som nya ;)

Ok, nu ska jag göra något vettigt. Iallafall efter Vänner...

Varm dag med fiske och shopping!


Var en sväng på stan i hettan och handlade inför P&L. Gick sedan ner till slussarna för att vara med Pontus och Anton som satt och fiskade. Blä vad vattnet ser äckligt ut i  Svartån!

Passade på att försöka få lite bränna inför festivalen. Vet inte vad det är för mystiskt runt ljus bakom mig, men det är inte solen eller månen iallafall...



Jag fiskade med benen. Det var jäkligt varmt.




Gick sedan till Svampen för att åka upp och kolla på utsikten, men det hade visst stäng en halvtimma innan vi kom dit- :S

Nu kanske det är på tiden att packa lite inför imorgon,men det är så trist att packa så jag försöker skjuta upp det. Har även uppdaterat Frida under dagen med packningstips, så hon kommer komma som värsta veternen nu :) Sitter i fotbad nu (typ 100 grader varmt i lägenheten, med varm laptop i knät så jag försmäktar). Men jag ska göra mina fötter fina och sedan PACKA. Eller kanske man hinner packa imorrn?

Kvällspromenad


Huset närmast här är vårt hus, vi bor ganska nära Svampen. Dit ska vi gå någon dag, för där kan man åka upp och titta på utsikten och fika.

Slottet i Örebro. Fint!

NU har jag snart ett hål i badrumstaket! Helvete vad de borrade imorse 8:30. Trodde att det skulle hoppa ner någon karl eller två. Blev så mycket ljud att jag hämtade öronproppar till mig och Pontus, så det har vi sovit med hela morgonen. Guld!

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli sol på balkongen, men tvivlar på att det kommer ske när solen ännu tar. Men i sovrummet, där skiner solen!

Handla och tvätta inför P&L

Idag ska jag handla och tvätta inför P&L. Ska ner på stan och köpa nya solglasögon, nya våtservetter, och lite handdesinfektion, Vad är det mer jag behöver? Känner mig helt lost. Jag har ju packat för festival 4 gånger tidigare. Men öronproppar vill ja ha. Så jag kan sova sött i tältet mitt på dagen. Och riskakor.

Upptäckte just att nmin kaffebryggare (den vanliga, inte espresson) inte fungerar längre? Vad gör man då? Den blir varm, men den brygger inte, suger liksom inte upp vattnet :( Blir att göra en god latte istället, men det är så ansträngande.

Idag eller imorrn ska några hantmän göra om i min grannes badrum, och då måste de komma in i vå lägenhet för att borra ett hål i vårt tak grannens golv. Jag har inte tänkt på det riktigt mn nu börjar det gå upp för mig vad det innebär att ha ett hål i taket i badrumet. Undra vilken storlek det kommer vara på hålet? Som en tallrik så en hantverkare kan kila ner huvet och säga Tjena! när man duschar eller är på toa? Eller mer som ett litet litet hål som knappt syns? Vet faktiskt inte vilket jag hoppas på ;) Kanske kan be de laga min kaffebryggare.

Idag ska jag tvätta min sovsäck från Hultsfred förra året, och som alla som var där minns så spydde jag ju ner hela ig tältet och sovsäcken. Och direkt efter Hultsfred flyttade jag till Norge, så ag tvivlar på att jag hann tvätta sovsäcken. Det ska bli spännande att se...;)


Middag i en stuga

Ikväll ska vi till Blåvik och äta middag i en stuga.

Midsommar bilder







Har vart i Malexander och faktiskt dansat runt stången. Träffade Farmor och Farfar, Johanna ;) Nu ska jag snart avnjuta en Midsommar middag!

Glad Midsommar

Idag är det ju självaste Midsommarafton. Efter att vi kom hem inatt så sov jag och Pontus på en luftmadrass utan luft, intre så skönd så jag är lite sliten idag. Vet inte riktigt än vad vi ska göra, men det verkar bli en sväng till Malexander för att kolla på Midsommar firande och stången. Ska duscha nu och byta om till klänning och sedan invänta det obligatoriska regnet. Ska även äta sill, färskpotatis och grillat :)
Vad ska ni göra?

Liseberg med Emma och Anders!

Igår åkte vi till Liseberg. Det spöregnade på morgonen och hela vägen ner. Men när vi kom till Göteborg så blev himlen klarblå och solen kom fram!


Fint väder!!!

Snygga

Jättehärligt väder och ingen folk. Perfekt dag att åka till Liseberg

Vinster, Emma, Pontus och Anders blev speltorskar på gosedjurs klomaskiner.

De har en Ben and Jerrys glassbar nu :D

Kållerado för att lugna ner de som mådde illa. Haha, Pontus mådde så illa efter Virvelvinden. Virvelvinden är ju karusellernas karusell. Sjukt kul!

Snygg frisyr efter alla karuseller!

Pontus tog kanske 7 kort i rad på mej så jag blev arg!

Emma och jag efter Kanonen!

'Ni tvingade mig att åka Kanonen' Emma blev tvingad till både den ena och den andra karusellen, haha, Emma är för lättövertalad!

Inga Köer!!!

Mycket choklad blev det

:)

Bruna fula band blev det. Vi skämdes.

Tack för en fin dag, det var en helt perfekt dag!

Skogen!


Vi kom iväg och fiskade efter allt. Vi åkte ut till stora jordgölen för att fiska ädelfisk

Det är väldigt fint där, men vi fick ingen ädelfisk. Det slog massor, men inget som nappade, eller ja, jag tappade en fin fisk fakstikt

Pontus fick denna lilla aborre, det var dagens fångst ;)

Sedan hoppade jag i för att hämta drag som fastnat på botten. Det var faktiskt inte så kallt, men vattnet är äckligt!

Bra planer

Vi skulle ju åka och fiska idag, men det var så sjukt dyrt med spö, och eftersom vi var för lata för att åka till Laxå och hämta spön så åkte vi runt lite på Aspholmen. Vi var inne på stadium outlet, jättebilligt! köpte en Nike hoodtröja för bara 249 :-. dit ska man dra om man är ute efter nåt speciellt,
Dagen slutade iallafall med att vi åkte hem till mina föräldrar en dag tidigare än vad vi tänkt. Imorrn ha rjag bokat tid hos frisören, får se vad det blir =)

Fint väder i Pennybridge!

Idag har vi faktiskt fint väder här i Örebro. Jag och Pontus ska hämta våra fiskespön och fiska lite nere vid slottet, Igår var vi och spelade frisbi-golf i hästhagen, jättefint område! På kvällen träffade jag Elenor och vi gick milen. Det börjar bli en barnlek att gå den där milen, men fint äre

På torsdag ska Pontus och jag till Liseberg med Emma och Anders =)

Nu ska jag bege mig, göra mig fin inför fisket. Hoppas vi kan dra upp en fisk. Tar med mig kameran =)


Ja just, jag har fått en ny läsare till skaran, hej Rebecka! Har inte du nån blogg jag kan läsa?


Tandläkarväder

Usch, snart ska jag cykla iväg till tandläkaren, inte kul.. Och det regnar idag med. Tandläkarväder. Kan det inte bara bli lite fint nu när jag är ledig?

10 km Jakob

Ikväll har jag vart på promenad med Jakob, vi gick 10 km spåret. Det var härligt, typ 11 gradet och lite regn i luften, perfekt promenad väder. Nu epilerar jag benen,aj. Snart ska vi kolla klart på heroes. Imorrn kanske jag lägger upp lite bilder från lägenheten, beror på om jag får upp gardiner eller ej.

Det blir en tidig morgon imorrn, tandläkaren kl 0710...:S

Sov hos Emma inatt!


Gårkvällen spenderades hos Emma och Anders, vi drack lite öl och gick sedan ut och åt. Jättegott. Efter det kollade vi på skräckfilm! Lyckades få till en bild på Emma det där ser ut som hon håller en cigarr, fast det faktiskt bara är dörrhandtaget =)

Idag kidnappade jag o Pontus med Emma till Boxholm för en pizza på Torget ja, Calle Svärd var där, sedan åkte vi hem till mamma o pappa, för att packa ihop och hämta Olexia. Men Olexia totalvägrade att komma fram, så vi var tvugna att åka hem utan henne =(

Inga skadade

Nu har jag fått tillbaka min spion. Tjuvarna hade lagat mat, pumpat cyklen och tänt brasa. Polisen fick gå in med dragna vapen.
Nu ska vi till Mjölby!

Ellen, johanna o emma

Igår var jag och Pontus hos Ellen. Det var fint att få komma till Minnestad och Ellen gav mig en fullständig husesyn.



Det dansades, pratades om svanar och lektes blindblock!
Ikväll ska vi till Emma och Anders.
Nyss kom Hallon hit och sa att han hade haft inbrott och han trodde tjuvarna fortfarande var kvar, så han, Pontus och Mats åkte ner till hans sommarstuga. Det var nu en timma sen. Hoppas att allt går bra.

Emma Lind, ska vi bli grannar?

Ja, vad kul att vi kommer bli grannar =) Då måste vi ses massa massa. Jag saknar er med!

Student!!!!!



Upp TIDIGT (05:40) för att åka iväg på champangefrukost!! Skjutsade Mats till skolan.

På väg in till Mjölby för att gratulera studenterna. Köpt små absolut flaskor att hänga kring deras halsar.

Det regnade och det var svårt att se för alla paraplyer. Jag trotsade regnet och kylan och hade klänning.

Ellen var där för att gratta Mats!

Det var inte länge sedan han var såhär liten! =)

Här springer han ut minsann!

Grattis!

Kusiner

Äntligen ! =)

 

Den minsta och fulaste av alla traktorer

Hej då!

Nu ska vi dra iväg till Åsbo, Minnestad och Eleonor!

Spring, student spring!

Imorrn springer han ut. Lille-Mats. Tänka sig

Hemma hos Pehrson/Liljenberg

Nu är jag hemma hos mamma o pappa och har just anvjutit en grillad middag med färskpotatis. Finns det nåt bättre än färskpotatis?
Idag mötte vi upp min bror i hans student kläder, på parkeringen vid kvarnen. Han var så stilig.
Imorrn ska vi väcka honom tidigt för champangefrukost. Vi var inne på systemet och köpte riktig champange. Ska ta kort i morrn och lägga upp =)

Vad är katt och vad är filt?


Min fina katt som ligger på rygg och snusar på den svart filten. Tur att hon har en grå mage annars syns hon inte så väl på den svarta filten.

Nu ska jag ta en springtur och sedan ska jag träffa Sandra en sväng.
Senare blire Boxholm

Ha de!

Choklad!



Igpr gjorde jag choklad praliner på hemligt recept


Hemlig choklad som stelnat i frysen, vissa med hallon i för en frisk smak :)


Fint blev det

Och Gott!

Ikea


Vi har även vart och bränt pengar på Ikea! Hur det ser ut hos oss får ni veta senare, kanske om en vecka eller så. Vill ju få lite ordning. Vi hittade ett fint tv bord, men med Family kortet blev det 700 :- billigare! 995 istället för 1695. Så vi måste låna Pontus mammas kort, lätt värt!

Märks att jag har fått tillbaka internet, nu ska jag bara få tillbaka mina läsare.

Nu ska jag göra chokladpraliner al'a Blondinbella. Men de bilderna får ni se imorrn eller nåt.

Linns kaffe, del 1 av 1


Man behöver ett bra espresso kaffe, egentligen hela böner som man kvarnar, men jag har ingen kvarn...än..

Häll upp kaffet i denna


Tryck till med ca 4 kg tyngd


Espresso


Steama mjölken, häll i kaffet, håll för med en sked så skummet kommer sist


Strö över med lite kakao (helst med en liten sil)

Så nu är det bara att bjuda in er så gör jag kaffe åt er


Härlig promenad

Ah, det var en härligt promenad jag tog idag =) Lite dugg och massa syre i luften och perfekt tempratur. Gick bara 6 km för jag trodde att vi hade bråttom till IKEA,men det hade vi visst inte.

Nu ska jag laga en härlig kaffe. Med min espressomaskin som har legat nerpackad ett år, men fortfarande gör det bästa kaffet!

Vad gör man i Örebro?

Har nu bott här i en vecka och tre dagar redan. Vad gör man då i denna stad? Igår hittade jag ett motionspår på 10 kilometer! Underbart. Jag gick det och hinner förhoppningsvis gå det en del, mitt ute i skogen var det fast ändå nära. Igår var vi på Netonnet lager butik och inhandlade en tv. Fin är den! Måste göra lite reklam för netonnet,  så grymt bra priser. Den tvn vi köpte var hela 5000 kr billigare än på Siba. Hur bra som helst.  Idag ska vi köpa tv bort så att vår fina tv slipper stå på golvet som en annan möbel. Ska ta ett fint kort på den när det står i sin rätta miljö!

Olexia verkar även tivas i sitt nya hem! Trodde hon skulle klättra på väggarna efter att vara van vid att bo hos mamma o pappa. Men hon är så tyst och duktig =)

Nu ska jag bege mig ut i spåret!

Hej!

Jag heter Bruce

Åkte in på konsert. Bruce Springsteen

Det  regnade och var väldigt lång kö



Jag köpte en jättedyr poncho. Men det höll mig torr


Jag älskar konsert


Kom just hem från el promenad med Elenor. Nu ska vi kolla på Heroes säsong ett. Den har vi hyrt på videobiljarden, kostar bara 30 ynka kronor för en hel vecka att hyra en serie. Tänk så vore det så billigt överallt, då hade vi sluppit Ipred.

Puss hej!!

Flytt

Inte så mycket uppdateringar, men vi har inget internet och dessutom så flyttar vi mest :P

Ett fullt skafferi är bra =)

Det är jobbigt innan allt är på plats

Som sagt..

Stockholm idag


Idag ska jag o Pontus till Stockholm o kolla på Bruce Springsteen. Pontus hade några biljetter över så hoppas på att kunna sälja dom utanför =) Ännu har vi inte hämtat flyttlassetm men vi har vart på soffjakt! Nu har vi bara ett ställe till att kolla. Vi tror vi kan ha funnit den vi villha på EM möbler, menmen, det återstår att se.

Tråkigt

Igår brände vi 2000 på willys, helt galet, men nu har vi massa mati iallafall. Idag blir det Jysk, ska kolla på nya kuddar,haha jag lever det mest tråkiga livet just nu.

Keep on

Ett besök



Jag ska förära Oslo med ett besök i sommar. Då ska jag hälsa/våldgästa Emily! Hur typiskt är det inte när en av ens äldsta/bästa/finaste vänner flyttar till Oslo dagen efter att jag flyttar därifrån. Jag blir galen. Men det ger mig en anledning att susa dit med swebussen för att hälsa på finingarna i Oslo.

Idag tror jag att jag ska hinna träffa Sandra oxå !

Inget inlägg

Hinner/orkar egentligen inte skriva nåt bra inlägg nu. Gårdagen var  en jobbig dag. Det började med att mamma inte kom då hon skulle, en timma efter den beräknade ankomsten ringde jag till pappa för att höra vad som hade skett. Då säger han att hon gick för över en timma sen. Nej! Hon har gått vilse tänkte alla. Konstigt att hon inte har komit tillbaka til hotellet då. Då slår det mig att porten är låst. Javisst därute står hon och har visst gjort den senaste timman :S Ingen kul början, tur att det var bra väder. Fy fan vad jobbit det ät att flyttstäda. Jag vill aldrig mer flytta! Det tog en god stund även om vi var många som hjälpte till. Belöningen efteråt var en utsökt middag i Vigelandsparken. Det är så härligt i Oslo när det är fint väder. Sedan åkte vi till vår nya lägenhet i Örebro. Kommer bli bra. Än så länge har vi bara flyttat in det som har vart i Oslo, men imorrn ska vi nog hämta flyttlasset från Boxholm.
   Idag ska vi handla all mat man behöver ha. Jobbigt att börja om från början, köpa allt som ska vara i ett skafferi, med mjöl och socker och allt det, och kryddor, kylskåpsvarer och frysvaror. Tur att det finns Willys.

Jaja, tråkigt inlägg, kan ju inte lägga in några bilder heller, men det kommer :)

Puss hej

RSS 2.0