Möt Eda och Charlie

Om bara några dagar tar Sandra sina hundar och sin kille och bosätter sig i Åsbro några mil utanför Örebro. Hon kommer inte att finnas lika mycket i stan längre så jag passade på att besöka henne och hundarna. Charlie är ny i famlijen så honom fick jag träffa första gången idag.
Eda
Charlie
Nu har vi stekt hur många pannkakor som helst. Och ändå har vi redan ätit upp 6 stycken.
Men det är bra, det får bli matlåda.

Cellen

Nu har jag vart och lämnat sånt där cellprov för att kontroller om man har cellförändringar.
Att det har tagit så lång tid beror på lite olika saker, dels för att jag länge har vart skriven i Boxholm så alla kallelser har kommit dit och till Mjölby Vårdcentral. Sedan har jag helt enkelt bara missat några gånger. Men att jag har fått skräckexempel uppmålade för mig att det ska göra jätteont och att det ska klippas av lite olika saker innuti mig har nog också bidragit till att jag lite medvetet har glömt bort det.
Så det var med en svettig liten hand jag satt där i väntrummet på drop in mottagningen på OP vårdcentral (fel väntrum såklart). Men hon var så rar sköterskan och det tog inte ens en minut att göra undersökningen och när hon var klar var jag nästan besviken att det inte alls kändes. Mest besviken på mig själv att jag väntat så länge på något som jag knappt märkte av. Nu återstår bara en månad på att få beskedet. Men vad är en liten månad när jag har väntat i tre år på att pallra mig dit.

Så till alla som inte har gjort det. Gör det. Det gör inte ont. Och det kan jag nästan lova. Iallafall om man går till OP till den sköterskan jag hade, som jag inte vet vad hon heter ens.

Nu håller vi tummarna för att det inte ska vara några förändringar.
För då kommer jag behöva göra fler undersökningar.
Och DET gör ont.
Har jag hört....


Hemma

Här kommer lite bilder. Jag vill inte visa för mycket så att ni känner att det är onödigt att komma hit.
In till vardagsrummet och sovrummet är det skjutdörrar. Så himla fint!
Dessa två valde Patric ut någon gång innan flytten. De är fina!
Min Emma-fotölj. Det sitter alltid en katt på den. Nästan alltid iallafall.
Det är en stor hall-efter-hallen så det blir som en egen liten hörna för Patric och hans musik. Här syns det att vi har lite att fixa innan det är klart. Två av tre gitarrer har kommit upp och det ska nog upp lite vinyler också.
Skjutdörr in till sovrummet och den andra dörren leder in till duschen. Toaletten är i hallen, typ mellan skrivbordet och jackorna på bilden över denna. Himla bra med två handfat faktisk när man har bråttom på morgonen!
I köket är det sånna gammeldags skafferier som man får plats med massa i. Två sånna har vi.
En liten radio som står och pratar lite med i köket.
Foto på mig och Emma i vardagsrummet <3
Sockerlådan som mamma tog med kom till användning. Det passar perfekt med två rader vinyler nämligen.
Men denna skiva som Putte köpte till mig får stå bredvid min sida av sängen.
Så, det var allt ni fick se. Kom och hälsa på.

RSS 2.0