Med karta, utan kompass


Ritar ut vägen vi ska gå

yepp

!!

videoland


http://www.youtube.com/watch?v=5HqhI70pHPU  (Trick 1)
http://www.youtube.com/watch?v=nuR9rg-sFuE trick 2

God Morgon - Morgonmöte!

 

Idag var alla på jobbet tvugna att komma kl 0800 för 'Allmöte' och ryktena hade gått ganska fligitgt den senaste veckan om vad som det skulle vara om. Nedbemmaning, ska vi flytta kundcentret, slå ihop det med Svenska kundecentret? Men det visade sig vara en omorganisation som mest berörde våra ledare. Det är iallafall trevligt med ett möte och det är ett bra sätt att spendera första jobbtimmen. Sedan får jag sluta kl 15 också, det är fint!

En filmsnutt


Jag valde en filmsnutt där mina vänner kan känna igen mig mest, ser totalt förvirrad ut Haha


http://www.youtube.com/watch?v=-pARttnvpBI


Ang 71 Kg

Kan ju tillägga att jag gick upp 2 kg och väskan gick ner 1 kg (?)

Jag kan förstå min matte: Massa pommes och Majo (Vilken god blandning!!) och inte så mycket bärande på väskan som jag trodde.
Men væskan? Har shoppat både skor och massa annat, hade även vin i väskan. Mycket konstigt :p

Berlin - Prag

Efter Berlin så åkte vi till prag. Det var en bra tågresa, ett direkttåg som bara tog några timmar. Vi kom till Prag station och därifrån tog vi taxi till hotellet. Det märks att Tjekien är ganska fattigt och så för Prag är inte så jättefint precis utanför centrum. Men inne i centrum är det faktiskt fint. Vi bodde på ett fyrstjärnigt hotell för 29 Euro per natt så en del saker är väldigt billigt. Skulle ju gå på Spa tänkte jag, men ingen på hotellet visste nåt bra Spa, trodde det var något vanligt att göra där, men det var det tydligen inte :p Vi gick omkring lite på stan, såg Karlsbron och lite andra sevärdigheter, besökte en Irländsk bar på ST Patricksday så alla fick grön öl serverad =) Det blev vår favoritrestaurang i Prag ;) Det känns lite tråkigt att berätta massa saker utan bilder, men jag ska nog lägga upp lite ikväll.

Tillbaka till verkligheten!

Hej! Sitter nu tillbaka på jobbet tänkte göra en liten sammanfattning av resan :)

Först åkte vi 9 nio timmar och 40 minuter Swebus till Danmark. Jag bokade självklart resan från Örebro utan att tänka på att man kan åka swebus från Laxå. Så vi gick upp tiiiidigt och så fick Pontus pappa skjutsa in oss till Örebro, och sedan åkte vi förbi Laxå med bussen, haha inte så smart kanske ;) Menmen, resan gick bra, vi stannade säkert på hundra ställen innan vi kom till Göteborg där vi fick byta buss till Köpenhamn. Det var ändå inte så jobbigt som det låter med Swebus, det gick faktiskt helt ok.

Sedan kom den jobbigaste resan av alla, mellan Köpenhamn och Berlin. Hoppade på tåget vid 19 och skulle åka till Hamburg før att byta. Kom till Hamburg vid ca kl 01 och fann ut att stationen liksom var øppen, så det var lika kallt inne som ute. Det var som bara ett stort tak och massa spår. Vi skulle vänta där till kl 06. Hamburg (eller Tyskland) är väldigt befolkat med svartrockare. Det var kanske 70% svartrockare 10 % poliser 10% Mc Donaldsanställda och 10 %'vanliga' människor. Det var lite skumt, och väääldiogt jobbigt och kallt och sitta där och vänta. Men tillslut kom faktist tåget och vi sov hela vägen till Berlin (som bara tog ca 3 timmar) Gick av på fel station först (det stod Berlin nånting på skylten) så vi hoppade av och det var helt tomt. Detta kan inte vara rätt tänkte vi och hoppasde på tåget igen, och skulle fråga någon, så jag sprang fram helt sömig och förvirrad och frågade ett par som satt på tågen på svenska vart vi vart haha de fattade ju inget såklart :p Jag fick tillslut mitt medvetande tillbaka och frågade på engelska , men då hade tåget redan börjat åka igen så då  var det egentligen försent iallafall :p Men som tur var så kom vi rätt och sedan tog vi en buss till hotellet. Vi betalade 30 Euro för att få checka in tidigare och det var det värt! Vi duschade säkert 30 minuter för att få upp värmen efter Hamburgsvistelsen, sedan sömn! Vaknade inte förran kl 16. Då var det dags att upptäcka Berlin. Så ut med karta och nya krafter. Hamnade på en grillrestaurang och åt god mat.
Nästa dag gick vi till Madamme Tussaud, allmän sightseeing och middag i tvtornet i Berlin med utsikt över hela stan. Vet inte hur jag ska lägga in filmer jag har filmat (eftersom pontus inte vill vara med på Youtube antar jag) Får lägga upp filmer med bara mej då :p

Det var lite av det vi gjorde i Berlin. Åkte tidigt dagen efter det till Prag.

Det får bli ett annat inlägg =)


Hej!!

Hej!!
Nu ar jag pa ett internetcafe i Venedig, resan har avrt underbar hittils, fint vader och fina stader!
Bast hittils har vart Venedig och Wien. Ikvall ska vi till Paris, kommer fram vid 08 imorrn.

Funderar mycket pa hur jag vill gora efter maj, ska jag flytta till orebro eller stanna i oslo? vill ju verkligen mota varen i oslo, men vill inte vara en sekund till utan pontus.
Vet inte vad jag skulle jobba med om jag kom tillbaka till sverige, Har hort att de sparkar folk pa Transcom, sa jag antar att det inte at ett alternativ, aven om det skulle vara jattekul att komma tillbaka.

Aja..

Puss!!

Europa

Sitter nu pa ett internetcafe i Prag, Vi kom hit i forrgar och har vart i Berlin med. Tagit lite bilder som jag ska lagga upp nar jag kommer hem. Idag  ska vi vidare till Wien. Berlin var kul, Prag var inte sa fint , men det har vart harligt. Bott pa 4 stjarningt hotell, dubbelrum 2 natter for 58 euro, sa det var billigt.

Nu har vi altsa kvar wien, venedig, paris och london. Det ska bli spannande

Hejhej

71 kilo

71 kilo vägde jag totalt i morse. Det är mej inklusive:
13 par strumpor
15 par trosor
6 toppar
2 par jeans
Tvättmedel
Schampoo, balsam och tvål i småflaskor
Öronproppar
Pass
Värktabletter
Paraply
Bikini
Fleace
Tygskor
Pappersnäsdukar2,5 paket
2 handukar
Adapter
Handsprit
SE laddare
Kamera
Videokameraladdare
USB laddare
Liten borste
Sovögon
Våtservetter
Mjuka byxor
Deo
Smink
Tandborste och tandkräm

Plus kläder videokamera skor som jag hade på mig.

Innan allt det stod vågen på 56,7 altså ca 57, altså ska jag släpa runt på 14 kilo extra i två veckor..Men det ska bli kul!

Europa, jag är redo =)

Europa

I Europa finns det många intressanta huvudstäder

RSS 2.0