Familjen

Delar av en fin familj.

Jag undrar lite grann hur kort Matte är. Eller är det Ellen som är görlång?

Bild från utgång i Linköping i torsdags.


Vinter

 

Vaknade upp till detta imorse. Fick iallafall se en några fina höstdagar.

Det har varit fullt upp sedan jag kom hem. Vänner man ska träffa, familj och släkt har jag hälsat på. Idag är första helt oplanerade dagen och då blir jag insnöad.


Det är precis en så fin höstdag som jag önskade att det skulle vara

Förrutom att löven verkar ha tappat sina höstfärger så är det annars en skön höstdag. Kyligt och soligt.

Mamma odlar kryddor på sommaren som är noggrant utmärkta.

En katt låg och myste i solen

Skönt väder.

 

Nu ska jag och Lissie åka till Mjölby.

 

 


Flickrum

Vaknade upp hemma och hörde ett tassande på nedervåningen. Kunde varit vem som helst då det ofta rör sig mycket folk i det här huset. Lite som ett stort kollektiv för vuxna kan det verka som. Jag hade mina chansningar på Elisabeth, men det var mamma som smög omkring. Hon kom upp och väckte mig med en puss.

Rosor från olika nära och kära trängs på mitt rum

Utsikten har ändrats sedan igår

Fler rosor och en studentmössa med alldeles för gammalt datum trängs uppe på ett gammalt hörnskåp.

Jag delade säng med ett svart litet monster och mamma hade bäddat med hjärtan på överkastet.

Här och var kan man hitta en gammal dagbok med svunna bekymmer.


Letters to Cleo

Krille på hans och Johans kontor i deras gigantiska lägenhet

Johan

Middag

Krille blev glad som en sol när han fick en sol i sin drink

Efter middagen gick jag vidare och träffade mina vänner över vin.

 


20101102

Hej!
Har haft en sjukt rolig kväll ute! Tog en del bilder, kommer nog upp imorgon eller en annan dag. Började med midddag på Texmex med Krille och Johan. Sen drog vi till en bar där de visade fotboll, jag kollade på fel skärm, inte konstigt att jag inte fattade nåt. Efter det åkte jag till Portomaso och träffade mina fd kollegor för lite vin. Det var fint. Nu har vi ställt klockan på 09, imorrn väntar en dag med städning och packning.

Peace.

Tidigast är väl ingen tid?

Ikväll ska vi först och äta och sedan kolla på fotboll. Kolla på fotboll är väl helt ok, det är ju inte som att kolla på hokey vilket är fantastiskt kul, men det funkar. Jag frågade nyss Pontus vilken tid vi ska träffa dom andra. Vad får jag för svar? Halv åtta tidigast. Tidigast? Vad menas? Allt från halv åtta och frammåt hur länge då? Man kan ju inte mötas på en restaurang halv åtta tidigast. Senast förstår jag. Vi kommer väl stå där från halv åtta och frammåt då.Mamma och dom.
Läste just i Elins (Elinelin) blogg där hon hade skrivit "sov hemma hos mamma och dom". Precis så säger jag med. Mamma och dom. Låter som vilka lösdrivare som helst som bor i samma hus som mamman. Elins fall liknar mitt. Dom är altså hennes pappa och lillebror. (Nu låter det som jag försöker förklara för folk som läser både min och Elins blogg vad hon egentligen menade, så är inte fallet, tyckte bara att det var kul att vi sa samma, de övriga i hushållet får gå under dom, men mamman får en egen benämning)

Va? Vad sa du?

Som jag har bannat mig själv att jag slängde ett par öronproppar som jag har haft så länge i jackfickan. Vet ni när jag slängde dom? DAGEN INNAN de började med det stora bygget precis utanför fönstret. Och nu mitt i flyttningen så hittade Pontus ett par till. DAGEN INNAN vi ska flytta ifrån allt oväsen! Så nu har jag stoppat in dom i öronen och de funkar jättebra. Jag hör inget när Pontus pratar med mig, så jag ligger här och säger: VAA? VAD SAAA DUU? Han har ryggen mot mig så snart kommer han nog bli lite sur när han ser varför jag inte hör något hahaha.

Flyttstädning

Ja då var det dags att flyttstäda igen, och som jag nämnde tidigare så har jag gjort det en antal gånger de senaste två och ett halvt åren. Först i Laxå 2008 när vi flyttade till Oslo, sen lägenheten i Oslo 2009, sen lägenheten i Örebro, den första, sedan den andra och nu här. Det blir altså 5 gånger. Jag är lite av en expert på området nu faktiskt. Men det var ju tur att jag gick i en skola där städning ofta stod på schemat, när de andra barnen i de andra skolorna fick lära sig om massa viktiga och intressanta saker, ja då skurade vi toaletter. Japp, extakt så var det, jag lovar.
Nu är köket färdigskurat,ena badrummet och ena sovrummet. Nu är det pause, den är det bara resten kvar. Tjohoo.

Johanna har hittat kameran och posar sönder sig

Johanna kan roa sig på egen hand. (Hemma hos mig i Oslo)


Lite folk från Malta

Antonia och Debbie. Antonia är tillsammans med Johan och är från skåne. Debbie är ju från Malta ochy hon ser ut som en typisk Maltesisk tjej (vilket är tur för det är hon). Debbie till höger såklart.

Krille

Antonia och Johan

Jennyh i mitten och Fredrik med gröna shorts.

Jennyh & Fredrik


Be my mirror my sword and shield

♥Lyssnar på morgonpasset fastän det är kväll
♥Undrar varför Katarina inte svarar på mina sms. Vill hon inte dricka öl idag, och om hon inte vill det, är hon sjuk?
♥Har ätit massa nötter
♥Funderar på om man ska börja med städningen redan idag
♥Funderar ännu mer på hur jag ska få ner allt i en resväska
♥Saknar Olle
♥Ska hämta ut min lön imorn €


Det bästa från Malta


Samlade bilder från tiden på Malta.


20101101

Slut. Så lång var min Blocket karriär. Inte särskillt lång. Lång var däremot sömnen. Jag somnade runt 1730 och sov tills 11. Fatta hur länge det är. Jag var vaken en liten stund runt 23 kanske 30-40 minuter samt mellan 02-03 men annars har jag sovit väääldingt mycket. Idag är det första november och solen skiner!
En månad till advent. Det blir fint.


20101101

Slut. Så lång var min Blocket karriär. Inte särskillt lång. Lång var däremot sömnen. Jag somnade runt 1730 och sov tills 11. Fatta hur länge det är. Jag var vaken en liten stund runt 23 kanske 30-40 minuter samt mellan 02-03 men annars har jag sovit väääldingt mycket. Idag är det första november och solen skiner!
En månad till advent. Det blir fint.


RSS 2.0