B U S


Ger, utan att kladda en djup och härlig färg efter ca en timme.
Enda effekten jag har fått är att jag luktar bus produkt och glittrar lite lätt. Även att jag köpte 'Solo favoriten' så för 250 kr så händer det INGET! =(  Vart är det djupa och härliga färgen ! Aja epilatorn har iallafall fungerat! Har fortfarande lena och fina (bleka) ben!
Nu- tillbaka till soffan där jag ska spendera kvällen med tv och doften av brun utan sol! Blä ;)





Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej Linn! Vad roligt att höra att du ska bli Örebroare. Är det plugg eller vad är det som lockar i denna stad? :) Egentligen så har jag inget direkt tips till dig på bra gym här eftersom jag är från Laxå från början men har pluggat här i tre år och flyttade in förra sommarn och nu jobbar jag i stan. Men just nu tränar jag på Friskis och svettis och det är helt Ok! - om man ser till det prismässiga också. Dock är det alltid galet mycket folk där, men är man inte nojig för det så är det ett väldigt trevligt och fräsht gym! De kör även många roliga pass' så som spinning, boxning m.m som kan vara värt att testa på. Kram och lycka till med flytten!

2009-05-23 @ 01:08:16
URL: http://empapuss.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men gud det är ju du Linn! Jag förstog inte att det var du som hade skrivit, haha vad tokigt det kan bli. Jaha, vad roligt :) Jo jag tror du kommer trivas kanon! Örebro är en lagom stad. Det finns ju ändå det mesta här. Jo men friskis är bra, och där håller ju jag till så bara du hojtar om du vill ha en träningspolare :)) KRAAM!

2009-05-23 @ 11:10:34
URL: http://empapuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0