Uret

jag som börjar 07 imorrn får ju en hel timmas extra sömn eftersom vi ställer om klockan inatt! Härligt :)

maskerader

Nu ska allaalla klä ut sig och gå på maskerad överallt. På jobbet diskuteras det friskt om kostymer och tillbehör. Folk ska vara allt från pumpor, pirater, edward scissorhands (kreativt) till att bara ha en blogid tröja med en kniv i.
jag ska inte klä ut mig. jag har typ bara gjort det en gång. då var jag onsdag. ingen fatta vad jag var. Hur kan man inte veta vem Onsdag är?


20101030

Nu är jag på jobbet! kulkul, not för jag är alldeles för trött som vanligt. Igår gick jag ut med Emma Jesse och Petter för att ta en öl. Vi hamnade i St Julians så jag gick hem och hämtade Ponus med eftersom han bara satt hemma. Slutade med att de andra (inte Emma) drack Fernet, men eftersom jag och Emma inte skulle fiska ål så avstod vi. Inget ålfiske - ingen Fernet, reglerna är enkla. Jag drack en öl, de andra destomer. Jag passade redan vid halv tre och de andra drog till strippklubb (a bit early huh). kom hem och kunde ändå inte inte somna, jag var nog alldeles för trött. Vid halv åtta började mina kära hatade arbetarmän som tydligen inte har kommit fram till kina ännu att gräva och gräva och hamra och slamra. så då kunde jag knappt sova i morse heller.

Äh nu måste jag nog jobba lite.

(Tack Sverige för att ni tog mina ord igår, efter postat inlägg kom det nästan inte in några annonser alls. Makt)

Kära landsmän

och med landsmän menar jag ni i sverige! har ni verkligen inget annat för er än att lägga upp annonser en fredagskväll? Vad tragiska ni är. Speciellt ni 30 % som lägger upp dubbletter, är det så kul så ni måste lägga upp och betala för samma vara flera gånger? Skaffa ett liv tack!

För att ingenn läser B Lockets regler så har jag några allmänna tumregler för att underlätta mitt jobb, vänligen respektera!

- Nej du får inte sälja använda underkläder (förekommer varje dag, speciellt barnunderkläder)
- Nej du får inte skänka bort dina katter och hundar, men gära kaniner och andra djur.
- Nej du får inte sälja piratkopior och dessutom kan ni inte lura oss om ni i efterhand tar bort ordet kopia. We still know.
- Nej du får inte posera i string framför ditt objekt. (detta syftar mest på StringEmil som gillar att göra det)
- Om du får en annons refuserad, gör nåt åt den och inte bara skicka in den igen (!!!!!)

Annonser från bestofblocket.se är riktiga annonser som vi har  godkänt, de bryter oftast inte mot reglerna. Oftast inte.

Slutklagat.

Fredagskväll it is!

Och jag sitter inspärrad på kontor hopad med jobb, eller inspärrad är jag kanske inte med näst intill.
jobbar till ögonen står i kors (eller, vänta nu, gjorde de inte det redan innan?) Nä jag ska inte klaga, ska ju bara jobba två dagar till sen är jag ju arbetslös igen. fyyy, det ser jag inte fram emot alls! Men men det ska väl ordna sig det med!

Hoppas ni alla har en fin fredagskväll, blir väl nåt mer inlägg senare...kanske !

20101029

Godmorgon!
Ligger i sängen och kommer nog göra det nån timme till för jag är sjukt seg! Idag väntas jobb mellan 15 - 24. Imorrn jobbar jag dock bara mellan 11-20 och då blir det en sista utgång i PV och en sista middag med Johan Krille och Debbie. Det blir nog inte så sent då jag gör min sista dag på söndag mellan 07-1530. Jobbigt att jobba olika varje dag, har ingen koll på schemat riktigt :)
Aja, nu ska jag krypa ner under det varma täcket och vila lite till hihi!

Catfish

Nu har jag äntligen sett Catfish. Lite tråkigt att jag redan sett en dokumentär om filmen samt att jag sett trailern (klicka på bild för att se trailern) massa gånger. Filmen handlar om Nev som blir kontaktad av Abby, en åttaårig konstnär från Michigan. Han får kontakt med henne, hennes mamma och Abbys äldre syster Megan. Megan och Nev inleder en konversation som blir mer och mer intim och de blir kära över internet och telefon. Men ju mer han får veta om familjen ju mer början han tvivla på vad de säger. Han kollar upp saker och börjar undersöka vad som är sant och inte.

Jag gillar filmen och det är nog mest pga Nev huvudpersonen som är så grym! Men jag ångrar att jag såg dokumentären som avslöjar hela filmen så det hade nog vart mer spännande om jag inte gjort det. Jag är tydligen ett fan av dogma filmer för jag gillar alla såna filmer jag sett.


Marushka

Klockan 1830 skulle våran hyresvärd Marushka (fantaskiskt namn!) komma hit och hämta hyran, (ingen av oss fattar varför för den hyran gäller för 7 nov till 7 dec enl vad vi har fattat) så då blev det en storstädning (ingen av oss fattar heller varför vi städar innan hon kommer hit för hon går aldrig mer än en meter in) Så nu har vi en städad lägenhet, Känns egentligen onödigt eftersom vi ska flyttstäda nästa vecka. (sedan jag startade bloggen 2008 har jag flyttstädat fyra gånger.) Jag flyttar visst mycket. (vad mycket paranteser det blev) Jag har nu äntligen kollat på Catfish. Skriver om det senare!

Paranormal Activity 2

Nu har jag sett Paranormal Activity 2. Jag måste missat så mycket för jag tyckte inte att något hände förrän de sista 10 minuterna. Jag såg ju ettan när den kom ut och den var det mycket mer action i eller vad man kan kalla det. Den familjen i ettan spelade in sina klipp med en handkamera och gjorde detta för att de var medvetna om att någor var på gång. Denna film är genom familjens övervakningskameror vilket jag tycker ger en minde personlig vinkel. Det känns inte som de är engagerade eller medvetna om vad som pågår. Jag tyckte att den var långsam och ganska tråkig tvärr. Men eftersom jag kollade med ganska låg volym och sålig upplösning får jag väl se om den en annan gång när jag är i mer stämning! :)


Stay in bed

Efter en sådär 13 timmar sömn så känner jag mig utvilad igen. Ledig idag efter att ha jobbat sen i lördags. Skönt. Känner för en riktigt lugn dag med mycket vila. Ska kanske se en film eller två, äta nåt gott och sen får vi se vad kvällen erbjuder! Gör mina tre sista dagar på jobbet fredag-söndag. Känns tråkigt att lämna de vänner man fått, men det verkar vara nån allmän 'nu åker jag hem till sverige igen' känsla på jobbet för det är 7 stycken som slutar nu i november och december.

Stödjer bröstcancer gör jag också med dagens bild. Såhär kommer nog min dag se ut. Fast lite mindre rosa.


20101027

Hej!
Oj vad trött jag är, blev väckt av Pontus som skulle iväg på möte, så upp och stryka skjorta (som han ändå fick stryka om, hur stryker man en skjorta? inte vet jag tydligen!) Skriva ut dokument, datorn ville inte starta, vad nu? (inte min fina dator som tur va) Seg morgon altså och jag kunde inte somna om. Somnade ju inte förrän 04 igår, vilket är helt normalt när man jobbar till 00 och inte kommer hem förrän runt halv ett. Så nu ligger jag här och tänker på att jag måste åka till jobbet om en timma typ. Ingen pepp infinner sig och hungrig är jag. Har jag alltid haft ett såhär dåligt morgonhumör? Nu skulle jag helst vilja ha en kaffe och en varm macka. Men men, jag får väl gå ut och se vad köket erbjuder.

Slutklagat.

Ha en fin dag!

Hejhej vinter ses om vecka

(bild från tjejhelgen i Vansbro förra vintern)


Godnatt!


Nu blir det middag och sen kanske film och sova :)

Gammal bild från februari 2009 i Oslo när Drömmen hälsade på mej!


The Social Network


Igår var vi på Hugos Tapas och åt tillsammans med Johan Krille och Debbie, altså samma sällskap som i fredags.


Efter det gick alla ovannämnda på bio och såg The Social Network som handlar om skaparen av Facebook och hur det gick till. Filmen var precis så bra som jag hoppades. Den hoppar fram och tillbaka mellan handligen och utredningen om vidare han snodde iden om Facebook eller inte. Det är ett bra sätt att göra en film tycker jag. Och såklart bra dialog, som utlovat.


En helt annan morgon
Man är ganska ynklig 0615 på morgonen.


Vad menar dom?
Som jag nämnt tidigare så låg ju Malta under England fram till 1964 då det blev självständigt. Och nu så sitter dessa annonser i busskurerna. Vad menar dom? Är Engelsmännen på väg att ta tillbaka Malta? Varför annonserar dom om det? Varför ser dom så glada ut på bilden? Vill de vara britter? Frågorna är många..

Det värsta regnovädret på många år

Det är svårt att beskriva med ord hur mycket regn och hur mycket vatten det var imorse. Det kan endast bilder och videon som jag länkade som ni allaalla måste kolla på för att förstå hur jobbigt jag hade det när jag bokstavligen vadade till jobbet. Videon är inspelad precis när jag går till jobbet.

Denna bilden tog jag när jag hade tagit mig till busskuren, typ en decimeter av vattenfall mitt på gatan

 


Jag sitter på jobbet...

..och jag simmade hit. Se själva.

Juno

Men Juno går ju tydligen på tv hemma i Sverige ikväll. Fantastisk film, fantastiskt soundtrack. Den blir det nog att se snart. Ellen Page är en av mina favoriter och det är kul att hon börjar bli större och få större roller!


Åska!

Just nu är det världens, altså världens åskoväder. Blixtar över hela himlen och vattnet forsar längst med gatorna. De är dåligt utrustade med brunnar så hela gatorna är som små vattenfall och sjöar!

Hoppas ni har en fin lördagkväll!

Vilken dag!

Oj vad lite jag sov i natt så jag var ganska seg när jag gick upp till bussen i morse. Massa att göra på jobbet med så när jag kom hem så var det sängen i 2,5 timmar. Skönt, men det blir ju lite av en ond cirkel att sova mitt på dagen, för då kan jag ju itne somna i tid sen iallafall!

Tidigt (ca 06:10) i en busskur sitter jag och tittar på folk som släntrar hem från Paceville. Det är mycket liv kl 6 en lördagsmorgon i St Julians.


Hugos

put on a smile for me pleeeas

Jag kom just hem från Hugos Lounge. En dink och massa sushi. Det var jag, Pontus, Johan, Krille och Debbie. Det är fint där. De andra skulle dra vidare, men eftersom jag ska upp 0545 imorgon så drog jag tidigt. Tråkigt för jag tror de kommer att ha sjukt kul!

Godnatt med er!


Känner mig nästan som hemma

Inhandlat på Candynavia såklart.

Nu har jag duschat och vi ska snart gå ner till Paceville för en drink och middag.

Ha en fin kväll!


Solen var framme idag och det var skönt!
den förrädiska chokladen


Pontus erbjöd mig att smaka på sin choklad och den var ärligt talat 99 grader varm. När jag fick in den varma drycken i munnen visste jag inte vad jag skulle göra, den var alldeles för varm för att svälja, men jag kunde ju inte spotta ut den. Så jag svalde den och fick brännskador från munnen till magen. Pontus stoppade i skeden och den blev alldeles krokig. Skållhet choklad altså


Vi beställde så mycket mat att servitrisen repeterade beställningen 3 gånger för att försäkra oss om hur mycket vi beställt. Kaffe, varm choklad, cola, varsin macka samt en tallrik med delikatesser!
Brunch i soooolen!

Nu ska vi kila ut för en brunch i solen. Gäller ju att passa på innan man måste frysa ihjäl i kylan som tydligen har intagit Sverige. Snöar det redan hos er? Det är ju bara Oktober! Har ni glömt det? Aja ses seeenare!
Förresten tänke jag se The Social Network idag. Verkar vara bra dialog i den och det tycker jag är viktigt.

Gubben i lådan

Han tog en kula för mig, men fick en smula tillbaks.


Fredag

Godmorgon!
Skönt att vakna så tidigt ändå. Vet inte vad det är med mig och mitt sovande, finns tydligen inget stopp. Även att jag har en grävmaskin precis utanför som tydligen ska hacka sig igenom ända till Kina så sover jag så fint. Idag blir nog en lugn dag. Vi ska iväg på middag senare med två killar som har vart i Sverige i en månad.


Emma och jag inne på killtoan för ca ett år sedan. Snart är vi tillsammans som ett gammalt par igen.

Hoppas ni får en fin fredag. En finfredag!

Ny Pirates film?

Men Johnny Depp köpte 500 jackor. Men det är inte det viktigaste, även om det var väldigt snällt av honom, men det sägs ju i allmänhet att han ska vara väldigt snäll. Det viktigaste är att det kommer en ny Pirates of the Caribbean film. En av de bästa att ha en mysig bakisdag till tycker jag. Dels för att de är roliga, långa och inte så komplicerade. Härligt!

20101021

Oj vad seg jag är idag. Har sovir alldeles för mycket som vanligt. Kommer inte behöva sova en sekund när jag kommer hem till sverige igen. Resan är bokad 3 november. Ska hjälpa min faster att flytta in i sitt nybyggda hus (alla förrymda släktingar flyttar hem verkar det som, bygger hus och flyttar hem, iallafall både Margrete och Elizabeth) Tänkte ta upp träningen igen och med en bror som tränar 7 dagar i veckan så har jag på känn att det kommer gå bra då jag har någon att gå med till gymmet. Träffa min finafina Emma som jag inte sett på så länge. Besöka Frida i hennes nya stora lägenhet på Mariatorget i Stockholm. Ah, det kommer finnas en del att göra. Men det går säkert bra.

Pusshej


Boxholm är sämst i landet

Surfar runt lite lätt på olika sidor, och en av sidorna jag brukar surfa förbi är corren.se. Ser då rubriken "Boxholm är sämst i landet". Vad fint. Går in på fliken Boxholm och ser att vi har ökat bilbältes användningen från 50% till 90%. Jag kommer ihåg när den undersökningen om bilbälten gjordes. 50% är ju inte så mycket, tänkte då att det inte finns så många bilar i Boxholm så den jäveln som åkte utan bälte passerade nog kontrollen ganska många gånger,vissa har ju som hobby att glida runt i Boxholm så helt omöjligt är det ju inte. Denna gång gällde rubriken företagsamhet. Gången innan bilbälten, gången innan det var det utgångsbetyg för niorna. 3 gånger som jag minns att vi klassats som sämst i landet.Men hur kunde de glömma att några av de som är de bästa i landet kommer härifrån? Jag längtar hem.

Jobbar jag någonsin?

Oj vad jag totaldäckade när jag kom hem! Somnade och sov i tre timmar, det var skönt! Nu är jag ledig några dagar igen. Sen jobbar jag hela helgen 0700-1530!
Just nu ligger jag nedbäddad och fullt påklädd i sängen och fryser, det är så kallt i bara detta rummet, lite konstigt.
Hoppas ni får en fin kväll.


Godnatt!

Oj, somnade när mamma o pappa hade åkt vid fem och sov tills för en halvtimma sen. Vi har verkligen haft fullt upp och jag är inte van vid att gå upp så tidigt. Men imorrn jobbar jag ett av de sällsynta morgonpassen så det är väl bra att jag är trött,om jag nu kommer kunna sova snart efter min lååånga nap. Hängde tvätten som jag slängde in innan vi åkte till Valetta, för när jag somnade förrut så var den inte klar, den tar över sex timmar. Helt galet!

Imorrn är det onsdag och snart helg och då kanske fest på en inflyttningsfest som jag blev bjuden på på bussen tidigare idag.
Nu blir det att vänta på att sömnen ska infinna sig.

Godnatt allaalla!

Lite bilder från idag


Idag har vi vart i Valetta. Hittade en superfin restaurang på ett torg mittemot palatset i Valetta, den heter Malata. Nu är det dags för mamma och pappa att åka hem och för mig att jobba imorgon igen. Känns som jag har haft helg länge nu! Skönt.

Malta sights


Idag hyrde vi en chaufför som körde oss runt på Malta. Vi besökte vingård, Dingli cliffs och Msida. Så nu har vi sett lite av Malta också!


Besök

Just nu har vi fått besök av mamma o pappa. De kom vid 1930 och då gick vi ut och åt i Spinola Bay. Sen tog jag mamma och pappa på en prommenad i Portomaso och sedan in på en bar för en öl och sedan gick vi hem och planerade morgondagen lite.

Igår, efter att vi vart på middag med Juuso, hade jag filmkväll i soffan och kollade på härliga filmer som Nightmare before Christmas, Moulin Rouge och Big Fish. Riktiga tjejfilmer kanske haha. Såg Big Fish för första gången eftersom Ellen har promotat den så mycket. Den var faktiskt riktigt fin och jag kommer garanterat se om den snart igen :)


Paceville

Hej! Här var det tyst. Jag har varit ledig i två dagar, onsdag och torsdag, och de dagarna spenderade jag i sängen och spelade dator tills jag var helt hjärndöd. Lyckades vända på dygnet också och vaknade inte förrän kvart i fem på torsdagen. Igår jobbade jag till midnatt och sedan runt ett drog jag till PV för att möta upp mina kollegor och Pontus.  Pontus hade bord med sina vänner på Hugos Passion, och där serverades det det vodka och champange i mängder men jag hade mer lust på att gå till Natives där mina kollegor och ett gäng Borlängebor höll till
Så vi spenderade mestadels av natten på Natives uteservering och drack öl och drinkar fram tills de stängde och då gick vi till Steam. Stannade några timmar, begav oss hem, träffade två killar från Liverpool som inte kunde sett ut mer som riktiga Liverpoolare med snaggagt hår och en fantastisk dialekt. Kom hem runt sju och sov fram till kvart i fyra. Vaknade med världens huvudvärk, men nu fyra värktabletter senare mår jag helt ok. Det var riktigt kul igår :)

Idag blir det lugnare med middag med Juuso om några timmar. Har inga bilder från igår tyvärr.

Manhattan

Satt och bläddrade bakåt i Ellens arkiv och hittade denna fina bilden. Jag blir alltid glad av den. Jag väntar med spänning på när Ellen kommer sälja sin studentlitteratur och istället för att lägga upp tråkiga bilder på böcker, lägga upp denna bild. För det tänkte du väl, eller? Jag tänker minsann godkänna den direkt.

Nu borde jag jobba vidare göra nåt vettigt.


Thank you for smoking


Såg denna filmen igår och den var ganska rolig.Den handlar om en kille som jobbar som talesman för ett cigarettföretag och som försöker intala folk att cigaretter inte är dåligt för dig. Språket är kvickt och smart och det är det som gör den så rolig. Den rekomenderar jag :)

Inget


Nu är det bara 45 små minuter av mitt helgpass. Det har gått ok. Inte så mycket att göra som jag trodde det skulle bli.
Hoppas ni har haft en fin helg. Nu ska jag jobba en dag till och sedan ha lite ledigt.
Sen har jag ju semester om en vecka också. I tre hela dagar.

Familj

Längtar efter min familj. Mamma pappa bror och hundar.

 


Regn

Vaknade upp till ett jätteoväder med tungt regn och åska. Spelar inte så stor roll eftersom jag ska iväg och jobba om några timmar, men jag hade tänkt att fråga Katarina om hon ville hänga med på en fika innan jobbet bara för att få något gjort. Hon ska jobba med mig hela helgen så tyckte vi var värda att mysa lite på ett café innan jobbet. Jag jobbar altså 15-24 idag och imorgon. Men som det ser ut just nu vill jag helst inte sätta min fot utanför dörren. Kanske vi kommer iväg på ett trevlig middag vid sju eller något istället. Gäller att förgylla dagen om man ska sitta instängd på ett kontor så många timmar. Det är det bästa med att jobba helg, att man tycker lite synd om sig själv och försöker göra något trevligt av det istället.


En sån här trevlig kaffe fron Cioconat hade vart trevligt innan jobbet.
Back to black


Vaskning och inte vaskning

Fredag idag och jobb hela helgen. Känns sådär.

Idag har jag observerat några saker. Jag har märkt att jag vaskar pålägg. Och med det menar jag att jag brukar köpa pålägg til min lunchmacka i charken i butiken utanför jobbet. Jag köper alltid fyra skivor av det jag vill ha. Men jag vet att jag bara kommer äta tre och slänga en. Detta bara för det känns för lite att köpa tre. Men det är många som bara köper tre skivor, det är inget konstigt, om jag bara kunde förmå mig själv att säga tre istället för fyra skulle det underlätta för alla inblandade (jag och han/hon i charken) men istället så kommer ordet fyra ut fast jag tänker säga tre. Jag upptäckte idag också att i charken kan man även köpa vodka. Och absint. Tur att det bara är skinka och ost och sånt jag köper, annars skulle det blir dyrare vaskning. Konstig kombo det sär med att sälja sprit i charken, men inget är ju som hemma här.

Jag upptäckte en annan oroande sak. Jag köpte en liten cola till min lunch macka, men drack bara lite. Det var inte gott. Vad hände? Gillar jag inte cola längre? Jag måste nog börja dricka massa för att lära mig igen. Men när jag skulle gå hem så ville jag inte lämna colan jag drukit så lite av så jag tog med den. Och när jag går där med min öppnade lilla cola ser jag att bussen kommer. Jag springer så fort at jag tappar en tvåeuro och skakar om colan rejält. Och missar bussen. Två euro fattigare, en missad buss och en avslagen, fyra timmar gammal cola. Men jag tog med den hem iallafall. Så nu står den där i kylen och väntar. För visst gillar jag cola?


Godmorgon


Oj vad jag är trött, man borde inte gå upp så tidigt. Nu blir det frukostrast.

Fönstershopping


Kikade på saker jag vill köpa


Bland annat dessa Dieselskor som jag skulle vilja glida runt i i vinter.

Min dag i bilder
Lovestaty


Skönt med en ledig dag som sagt.

Sliema

En ledig dag.

Skönt att vara ledig idag, önskar att jag hade klivit upp tidigare och tagit mig till stranden bara. Snart ska vi till Sliema och hämta snus. Har vart utan i två veckor, nästan helt utan iallafall. Har ju fina kollegor.

I helgen blir det jobb lördag söndag 15-00. Gott


Inspire


Spinola Bay


Från Oslo fästning


Från Oslo fästning

Jag gillar att bo nära hav eller vatten, gör staden mer levande tycker jag.

 Idag har vi vart på Resident Evil. Den var sådär tycker jag, tyckte inte att den handlade om så mycket, och de som hade spelat spelet tyckte faktiskt också att den var sådär.
Belong nowhere


De vilda kattungarna hade krupit fram igen ur sitt gömställe och jag kan bara inte låta bli dom. Det är nog för att jag älskar katter, se hur den ena ligger över matskålen och äter och den andra ser helt trött och vilsen ut. Kanske ska ta med dom och sälja dom på b locket (kan inte komma över att jag tycker det är så kul att det heter B Locket haha )


HejIdag ska jag se Resident Evil, annars jobbar jag mest.

Sundsvallsmål

Hur fint är det inte att de intervjuvar Sundsvallsungdomar på P3. Alla låter som Frida <3

B Locket

Nu ska jag snart bege mig från B Locket och åka hem. Skönt att sluta 1530! Niiice.

Hejhej

Borde sova nu

Nuuu borde jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp typ 0540 imorgon. Drygt, men så är det. Det är bara det att jag inte kommer kunna somna.

Godnatt allaalla.

Om jag var vampyr

Skulle jag se ut såhär.Äh jag har verkligen inget att göra.


Kinnie

Kinnie är maltas egna läsk. Jag hade inte smakat den förrän igår eftersom jag har förstått att den inte är god. Danne, som vill smaka på allt nytt, tyckte att det såg spännande ut och ville gärna, trots våra protester, köpa en när vi väntade på bussen uppe på busstorget i Valetta. Glatt köpte han en Kinnie, och smakade en klunk såg nöjd ut och sedan grinade han väldigt illa. Han spottade och fräste och lämnade drickan vidare till nästa person.

Juryns bedömning: Danne: Den smakar som Schweppes, jag hatar Schweppes. Jag: Det smakar som jag just ha spytt, smakar magsyra.
Vi slängde därför denna läsk i närmsta papperskorg och inte långt efter kom en uteliggare och plockade upp den och såg mycket förvånad och väldigt nöjd över att hitta en nästan ny Kinnie. Kinnien har altså en uppgift; lura turister att köpa skiten så uteliggarna får sin Kinnies. Jag är glad att jag har smakat och att jag inte slösade pengar på det. Riktigt äckligt altså.


Blä


Busstorget i Valetta


SnöKommer det se ut såhär nästa gång jag kommer hem? Ser dock väldigt avlägset ut. Kortet är taget när jag och Frida är på väg till jobbet och det var total snökaos i Oslo.


Hemma

Nu är jag hemma efter en spännande pokerfinal, grattis till Johan som kom tvåa och kammade hem 28 440 euro. Det firas just nu i Hilton Tower, men jag passar det och går hem istället, kände mig opepp på fest och klockan var ändå lite försent för att börja festa kände jag.
Godnatt.

Klotterhälsningett sött meddelande av naglack tyckte jag tydligen var värt att fota.

Nu har jag precis gjort alla en jättefrukost med goda baguetter och senare blir det som sagt casinot för att se den spännande sm-finalen :)


Godnatt.Godnatt. Nu sover jag och imorgon ska vi till casinot och heja på Johan Berg som kommit till finalbordet. Hoppas han vinner!


Jag dansar aldrig nykter..

Idag drog vi iväg till casinot och mitt mål var ju att hitta någon som kunde bjuda mig på en snus. Det började med att jag spanade in alla killars framfickor efter avslöjande runda märken. Inte för att jag skulle våga fråga en främling bara sådär.Men det var dåligt med snusdosor, då gick jag helt enkelt över till att spana in bakfickor. Ingen lycka. Tillslut blev det så att varje person jag träffade gick jag igenom med framficka, bakficka och läpp. Med blicken altså, inte med händerna. Men det måste sett konstigt ut. Tillslut hittade den jag sökte (PK), men då vågade jag inte fråga utan var tvungen att ladda lite innan. Men sen fick jag en och lyckan var total.
Ikväll har vi vart ute på H och på Passion. Jag drack typ inget och det gör helt enkelt att jag blir helt inkompentent när det kommer till dans. Likt ett mellanstadiebarn såt jag där och trampar lite lätt. Tillslut hävde jag ett par snabba groggar och sen gick det lite bättre, tror jag... Men kul var det. Massa folk vid bordet och alla var supertaggade!PV klockan 04:00Från min balkong

Nu ska vi snart till Casinot för att kolla in poker-SM som är här på Malta. Kul med så mycket svenskar på ön. Ska försöka tigga mig till en snus eller två då mina är slut! A a a a a!Har lovat Drömmen lite bilder från lägenheten, men här är iallafall en bild jag tog från balkongen.Saker

Härligt med en lång sovmorgon idag!

saker som påminnt mig det senaste dygnet om att jag inte är i Sverige
*Jag ska just ner till banken för att lösa ut min check. Jag får altså lönen på en liten handskriven check så hämtar jag ut deni kontanter.
* På bion är det alltid intermission, altså en 15 minuters paus mitt i filmen.
*De säljer öl på bion, och man får inte ha med sig något ät eller drickbart som du har köpt någon annanstans med dej in. Jag fick inte ens ta med en vattenflaska in en gång.
*Alla skriker utan att vara arga.

Aja, nu ska jag ut och hämta min lön. Ska bli skönt med en långhelg. Och som Jennyh skrev, det är trist med ett inlägg utan bilder, men eftersom jag inte har några nya så blir det på hennes Celina som jag tog när vi var på väg till stranden :)


RSS 2.0