En kväll som slutade med film och spya =)




Det var en härlig utekväll med Elenore och 'sveriges 100 snyggaste tjejer-Veronica'. Hon  har faktiskt blivit utsedd till det. Coolt =). Efter en snabb hävning av vin, eftersom jag kom så sent, så cyklade vi till Strömpis. (jag blev skjutsad på pakethållaren, därav kommer att jag är öm mellan benen, funderade ett tag på det imorse haha) Jag träffade Emil Tiberg och Elie Kemel. Mycket kärt återseende av båda!
Fy fan vilken köttmarknad det var så efter att jag tappat bort Elenore och Veronica så vinglade jag hem på cykeln redan runt ett. När jag kom hem upptäckte jag hur full jag var. Spydde överallt! Haha!. Vid halv tre kom Pontus hem och han bäddade ner mig och jag svamlade massor. Så han hämtade självklart videokameran. Så nu finns det en fin fyra minuters film på mig när jag ligger och babblar för mig själv i fyllan. Rekommenderas, den får fyra ++++! Nu ska det snart bäras av till jobbet. Pust!
Men i kväll blir det nog lugn och skön hemmakväll. OM jag inte drar till Woodys. Men det tror jag inte att jag orkar, eller har råd med.

Lycka till idag alla


Pusssss

Yehoo lön på fredag!!



Detta finfina besked ramlade ner i posten igår. känns mycket bra. Jag kommer nog inte att ha råd med putte :(

Men nu ska jag dränka mina sorger med Elenore!

Universitetet nästa?

När jag låg och sov i godan ro (klockan var ioförsig 11, kanske dags att gå upp) så ringer mobilen från ett Örebro nummer. Vem är detta nu då? Ja hej jag heter *** och ringer från... Oh nej jag vill dööö...Örebro universitet, vi ringer runt till nyblivna studenter. Hahah va? -Då har du nog ringt fel, altså jag har jättedåiga betyg. -Men det står här i mina papper att du  har kommit in på lärarprogrammet. - Jaha, men det gjorde jag ju, 2006. Du har nog ringt fel. -Men har du sökt lärarprogrammet iår? -Ehh jaaa? -Det står här att du har kommit in på lärarlinjen inriktning engelska? -Va? jag? Är du säker (killen på andra sidan luren börjar nu bli trött på mig). -Ja jag är helt säker.

Men vad ska jag göra nu då?
Har ju precis börjat på TC igen och trivsju bra.

Fan. nu måste jag ju tänka också. A lot.

Får se vad det blir.

Grattis till mig

Ps. jag har sämst betyg. Jag kom in tack vare högskoleprovet, enligt han som ringde. Och jag var inte bäst där heller)

Städ och tvätt

Ahhh  idag har jag städat hela lägenheten och håller även på att tvätta. Pontus är på väg tilbaka från Trollhättan och kommer väl hem runt 17. Tänkte hinna baka en rabarberpaj och göra en hårinpackning innan. Sedan ikväll ska vi på Harry Potter :)


Puss hej

Lugn lördagskväll

Dagen har spenderats med Elenore, vart ute i solen hela dagen och bara druckigt cola efter cola! Nu ligger jag här i soffan och ska bara ta det lugnt och se på tv. Imorrn ska jag städa och tvätta var planen,och hela nästa vecka har jag sovmorgon till seeeeent!!!!!

Fina flickor på stan!


Idag är jag med den här vackra tjejen <3


Får se vart vi hamnar! :)

Grillkväll ikväll

Kom hem från grillande hos en granne nyss. De andra skulle dricka och gå ut. Segt att jag jobbar, men nästa vecka börjar jag 1330 varje dag så då kan jag åtminstone göra något på kvällarna än att bara vara tråkigt :P

Bara en litenliten dag kvar sedan är det helg. Pontus ska bort och jag funderar för fullt vilka hyss jag ska hinna hita på under tiden. Imorrn blir det förhoppningsvis häng med Elenore. Då vet man aldrig vad som kan hända. Och på lördag kanske det blir Linköping lite spontant.

Menmen, vi får se.

Nu ska jag tråka vidare med mitt tråkiga liv :)

Men inte lika glammigt idag

Även att igår var en fin dag så är jag lite ostadigare idag. Trött, hungrig och i behov av en dusch. Gick upp tidigt i morse efter att ha somnat sent efter en Billys på en minut. =) Är ensam hemma ikväll vilket passar ganska bra då jag är så seg.  Ska pallra mig till Coop och köpa något mumsigt till bara mig. Sedan duscha och lägga mig i Pontus stora frottemorgonrock och mysa med katten i soffan. Längtar.

Nu ska jag dra mig!!

Dags för Circus!

Igår åkte jag och finaste Emma till Stockholm för att se när Britney entrade scen med sin circus. Dagen började tidigt och jag och Pontus plockade upp Emma i Mjölby och åkte till Örebro. Vädret var jättefint och jag och Emma han även med en sväng på Örebro stad!


Emma beställde en liten vatten och jag har sällan skrattat så åt ett glas för det var verkligen pyttelitet!! Som i skolmatsalen ungefär :) Jag beställde vanligt isvatten och fick massamassa vatten för 0:-. (Emma betalade för sitt)


Vi åkte bil in med några okända människor som också skulle dit. Bra och billigt och då kunde vi även festa lite!


Jag matchade allt, med cider, klänning och peacebandet som är så fint så jag inte ska ta av det förrän sommaren är slut på riktigt.


Emma och jag behövde kissa efter alla cider, men det var sån kö. Så detta är Emma och jag in the boys room!


Här är vi vanligt fulla och förväntansfulla


Jag fick så många provparfymer så jag nästan drunknade!!
En tjej som stog och delade ut. En til Emma och 13 till mig. Sen delade vi lika...faktiskt!



Sen började Circusen!!!


Vi satt så nära denna vackra kvinna så vi nästan kunde ta på henne. Hon är så mycket finare i verkligheten än på alla bilder man ser.


Hon var helt otrolig. Vilken utstrålning och energi. Och sjukt söt också!



Det var en helt fantastisk konsert och dag! Att få vara med Emma en hel dag, att få ha fint väder och att sitta så nära Britney. Allt var så fint så fint!!

23 år nu!


Igår var det min födelsedag och då hade jag rosa klänning hela dagen, för det får man när man fyller år. Önskar att man gick lite mer i finklänning, typ som man gör i alla amerikanska serier. Skulle gärna ha det varje dag, men vet inte om man får ha det på jobbet?

Jag skrev

jag skrev föregående inlägg ...igår...
bara att publicera!

nu - lunchen slut.

ang förberedeleser.

Att lägga fram kläder till nästa dag kvällen innan tycker jag är hur bra som helst. Men tydligen är inte detta förberedande ett vad som klassas som normalt beteende. när folk undrar hur jag hinner allt på så kort tid på morgonen så säger jag bara att jag duschar snabbt och fönar håret, jag har ju hm lyckligtvis väldigt tunt hår som torkar på ca två små fläktpustar från fönen. Hittils är allt ok, det är när jag nämner att det bara tar en halv minut att ta på sig kläderna som jag har lagt fram dagen före som de konstiga blickarna och de rynkade ögonbrynen kommer fram. Vad är det som är så konstigt gott folk? Jag vet inte hur det började. Folk kankse tror att det är min mammas fel, och denna freudinspirerade tanken stämmer faktiskt inte alls. Det har nog mer med att göra att jag har garderoben i sovrummet, och för att få en mindre morgonsur kille så började jag för några år sedan att ta ut kläderna som jag skulle ha dagen efter på kvällen. Detta ledde till att jag var tvungen att bestämma kvällen innan också. Detta ledde även till att jag fick mycket dötid på morgonen, vilket ledde till att jag ställde fram väckarklockan och således fick sova längre. Och vem vill inte det? Så alla ni som vill sova lite längre, gör som jag. Och ju fler i blir, ju mindre konstigt blir det. Sedan kan vi kolla konstigt och rynka ögonbrynen åt de som faktiskt ängnar morgonen med huvudet i garderoben istället för på kudden.   God dag!

Jag är sugen på godis från en påse med cirklar


Ibland brukar jag bli sugen på godis som kommer i sånahär påsar. Varenda unge på 90-talet hade sådana när man var och kollade på fotboll, innebandycup eller hästtävlingar. Alltid dessa påsar och i dom så plockade man ner röda och blåa band, sura och salta ess, ferraribilar, kromoiter, tefat, banana skids, syrliga stora nappar, mini haribo påsar och massa annat gott. Och ibland blir jag sugen på sånt godis. Men det går ju  inte alltid att få tag på. Dessutom smakar det bäst när man har köpt det från ett rangligt kaffe och varmkorv luktande bord, just på en cup, eller på en hästtävling.

Tillbaka på Transcom!


yes, sedan en vecka är jag tillbak på Transcom. Känns faktiskt riktigt bra än så länge. Kan vara för att det inte ringer så mycket. De som är kvar är ju Joni, Alessandro, Erik, Maddis, (Ola o Pernilla) och Maria,som är på semester. Men jag går utbilnind nu med några från Kundservice, så jag lär känna helt fel personer, borde lära känna de jag faktiskt ska jobba med, men de är en fin grupp iallafall. I min grupp verkar det inte vara samma goda stämning som när jag jobbade där innan, alla verkar mest gå till jobbet, sätta sig vid sin dator och göra sitt jobb och gå hem. Ingen gemenskap eller så som det var på den gamla tiden. Den som alla får ett speciellt uttryck i ögonen när man pratar om. När vi satt i bunkern, helt skilda från övriga Transcom. Det mina vänner, var tider.
Det finns en katt som alltid är på parkeringen, han bor nog där. Transcom anställda har iallafall döpt han till T.C.

Nu kom jag just hem från en promenad  med Jakob. Håller på att göra iordning lite kvällsmat, sedan ska jag duscha och sova lite i soffan var det tänkt.

Johan Falk - se den!

Kom just hem från bion, Johan Falk. Se den. Hur bra som helst.
Nu är det sängen som gäller och imorgon TC!


Go natt!!


Artisterna

Jag lyckades ta mig till dessa spelningarna:
Mimikry -  Spelade i ett litet öltält, men jag gillar dom skarpt. Bra vispunk eller vad det är och bra drag, skön allsång,gött live!
Backyard Babies- Stod rätt långt fram och kände in konsert och festivalstämningen.
Mötley Crüe - Fy fan vad bra det var!
Volbeat - Danskarna rockade sönder allt och alla. Volbeat ska jag gå på igen. Lätt. Stod även längst fram här :)
Alice in Videoland - Spelade på en liten passande scen, jag gick på den konserten helt själv, vilket är lite synd, men de är sjukt bra!
Lars Winnerbäck - Lasse böev bättre och bättre för varje dag!
Mando Diao - Snygga och helt otroliga. Stog långt bak tyvärr. Nästa gång - längst fram!!!
Turbonegro  - Mina föredetta landsmän regerade. Som vanligt ;)
Dia Psalma - Bandet jag lyssnat sönder sedan unga år och som jag fortfarande lyssnar på, inst varje vecka. De har släppt nytt album som jag inte har lyssnat in mig på ännu. Spännande!!!
Faith No More - Festivalens sista band (om man inte gick på Håkan) Sångaren är fenomenal. Men jag var lite för trött...
Slagsmålsklubben - SMK kan vara ett band som är ett gäng överskattade nördar. Men jag gillar dom. Och jag gillar folk som dansar till SMK. De dansar hursomhelst. Allihopa!

De banden som jag missade och som jag ångrar att jag inte gick på är Sugarplum Fairy, Melody Club, Pete Dorothy, Babyshambles.
Men men. De har jag sett förut och kommer nog att kunna se igen nån gång. Iallafall de svenska artisterna.

Jag beklagar att bloggen har legat nere, men jag har inte orkat skriva något sedan jag har jobbat hela veckan, haha.

Skriver mer om jobb Transco och staket en annan gång

Ikväll blir det Johan Falk och imorrn börjar en ny arbetsvecka!!

Bilder från P&L tack alla för en finfin festival!!

Åkte kl halv fyra ca till Borlänge, det ligger ju inte alls lång från Örebro, bara 17 mil ca. När vi kom fram fick vi stå i tre (!) olika köer för att komma in, fattar inte hur det kan vara upplagt så konstigt,. Men vädret och sällskapet bjöd på en underbar festival!


Frida, hur lycklig som helst på Lasse!


Lasse på scen, första  gången av tre.


Låångt fram på Mötley Crüe. Sjukt bra. !!


Det var så otroligt varmt på campingen så vi drog till en sjö och badade utanför Borlänge. Inte så mycket folk och en billig kiosk. Perfekt att spendera några heta timmar på dagen.


P&L´s finest!


Min fina rosa festivalstol hängde med även denna gången!


Kanske finaste konserten på festivalen, Mando!


Gick på Dia Psalma i hettan. De spelade kl 14 på dagen, så de flesta försvann en efter en i publiken. Men inte jag minsann!!


Honey!!


Sundsvalls finaste 1


Sundsvalls finaste 2


Hej då Peace and Love.  c you next time!!!

RSS 2.0