Pontus

Pontus kom och hälsade på mig!Myysiigt

Semla
Idag önskar jag att jag var hemma så jag kunde bara semlor.

Vill ha! :D

Lite Swebus looove

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

tacos

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

med laktosfri creme fraiche

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

=)

L säger:

mysigt

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

mjo hoppas du tycker det

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

sen så ska vi ju på lägenhets visning imorgon, samt gustavsvik om du ville dit

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

kan nog ble en mysig helg

L säger:

det tror jag det blir, vi får ju vara tillsammans

Il Silencio - TILT, 3 veckor till weekend. wohoo! säger:

mmmm


Snart snart är jag framme i Kga <3


Kurr!

Jajust, måste bara skriva att när jag satt på tunnelbanan på väg hem från Sara, så ringde pappa och det enda han sa var:

Lyssna! och så prasslade det lite. Och sedan; Hörde du?. Jag: Nej vadå?. Pappa: Olexia ligger här och hon spinner så gott, nu skäller hundarna, jag måste släppa in dom. hejdå. Jag: Hejdå

Så alltså ringde han bara för att jag skulle få höra Olexia =) Kan se honom framför mig när han får den briljanta iden att jag nog vill höra detta :)

Är det inte snällt så säg? Han vet hur mycket jag sankar Olle!

INGEN mer mjölk!

Nu får det vara slut på att äta mjölkprodukter, dvs ingen mer latte/cappucino på morgonen från Deli de Luca (kommer spara massa pengar ) och ingen mer Ben and Jerrys :(
MEN det är för det bästa. Hade så ont i magen igår, eller ja, det har jag ju varje dag. Med en mage som en stor ballong :(

No more, no more

En tipspromenad om en vän.

Jag och Pontus var för några helger sedan på en födelsedagsfest. Det var Pontus kompis tjej som fyllde. Henne har jag bara träffat flyktigt en gång tidigare, vilket gör att jag inte vet så mycket om henne. Men iallfall hade hennes vänner satt ihop en tipspromenad om hennes bravader. Hon hade råkat ut för både det ena och det andra. Jag tänkte om någon skulle göra en tipsprommenad om meh vad det skulle vara för frågor.
   Jag känner att jag inte har så mycket vänner som jag känt under en lång tid. Jag har ju självklar mina barndomskompisar, men eftersom jag flyttade under gymnasiet så har jag inte så mycket från de senaste åren där tyvärr. Sedan har jag ju mina gymnasiekompisar som kommer från väldigt spridda delar av landet och som mest kände mig under de tre gymnasieåren. Efter det kommer de tre åren i Laxå/ Karlskoga. Med de jag lärde känna där har jag haft mycket kul, men jag hör inte så mycket av dom (förrutom tre stjärnor såklart) Och sedan har jag ju de fantastiska människorna jag lärt känna i Norge, även de utspridda från Sveriges hörn.

Tänk så skulle jag bott kvar i Boxholm, med Johanna, Emma, Anna o Emilie. Vad fint om alla skulle vara samlade,. Tänk så skulle vi alla bo nära varann och träffas hela tiden. Vilka tipspromenader vi skulle kunna  ha ;) Och vad många rätt vi skulle ha!

Tror inte jag skulle lyckas sätta ihop en tipspromenad som alla skulle få alla rätt på. De vänner jag samtal på mig under åren är de finaste som finne, men det är lite synd att inte alla de känner varann och att inte alla bor på samma ställe...Menmen. Jag får hitta på nåt annat tema än mig själv om jag skulle ha födelsedagsfest, och så får jag se till att alla vänner lär känna varann :) (Och även få alla att flytta ihop :D  )

Sälj Aset Annars....

Det är mycket snack om SAAB i tidningarna just nu. Tänkte på när man var mindre och de som inte gillade SAAB (oftast de som hade föräldrar som körde en bil av annat märke.

Men vad var det de skrev? Sälj Aset Annars... Jag tänkte att det var Dö.. men då blir det ju Saad. Och det passar ju inte..

Någon som vet?

5 svåraste frågorna idag

1. Följer du Melodifestivalen?
2. Vad tycker du om att man nu för tiden har deltävlingar innan finalen?
3. Vilken schalgerlåt är din favorit genom tiderna?
4. Vad för slags låt/artist tror du Sverige borde ha som bidrag i Euroivision songcontest för att gå långt?
5. Förra året stod Björn Gustafsson för pausunderhållningen i Melodifestivalen  - Vad tycker du om att han inte deltar i år? Tror du tittarsiffrorna minksar?

1. Nej, det kan jag inte direkt säga. Tycker att det är ganska mysigt, men jag och Emma kollade på det i helgen och jag fattade inget alls av röstningssystem. Har det alltid vart så krångligt? Detta har säkert pågått i flera år, så jag kan nog inte säga att jag följer det =(
2. Det tycker jag är bra, men 'andra chansen' och dueller tycker jag verkar knepigt :S
3. Pass,
4. Varfïr började jag med dom här frågorna när jag inte alls är insatt :S
5. Jag tycker det är synd, för han är bra =)

1000 kr i Löneförhöjning!

jag såg till min glädje att NOK har gått upp till 1,23 mot svenska kronan och den låg innan på 1,18 vilket medför att min lön går upp med 1000 SEK i månaden :D Heja NOK!

En dag på gymmet

Igår kom jag till SATS ca kl 19, spinningpasset jag skulle gå på började inte förrän kl 20 så jag hade en hel timma på mig på att göra...vaddå? Jag är så dålig på att gymma och jag ville inte ta ut mig, så jag sprang lite på bandet sedan gick jag in till mattorna där man ska göra sittups och liknande, men jag låg barta där och tittade upp i taket. Som tur var så tittade inte folk snett på mig, då det var en stor man som brevid mig stod på huvudet. Jättelänge! Han stod en stund på huvet och sedan en stund på nacken oxå. Undra om det är bra träning? Spinningpasset var bra, men Jobbigt! =)
Måste skaffa ett tränings program. Får ju det gratis på Sats så det kanske vore en ide?Längesedan nu!

Ojoj, här var det längesen jag skrev. Och jag som inte ens har haft mycket att göra! :) Helgen var mysig och pussig som vanligt och att åka tillbaka till Oslo kändes sådär.

Men Linnèa från i somras kom tillbaka ENDAST för att det INTE finns några JOBB i Sverige! Jäkla finanskris, vågar ju knappt flytta hem! Norska kronan har ju dessutom gått upp lite så nu ligger min månadslön på  23 800 sek på 150 timmar. Förhoppningsvis får jag jobba mer än så. Och det känns ju inte som jag kommer kunna få ihop det i sverige i nuläget :S

Annars är veckan fulspikad : Idag kvartalsmöte på jobbet
                                                   
Imorgon sova hos Sara
                                                   
Tors träffa Sandra
                                                   
Fredag åka med bussen till sverige kl 17 !


RSS 2.0