Jag längtar hem men ändå inte..

Hur ska jag klara mig när jag kommer hem? Det verkar som att det är väldigt svårt att få akassa. Hittade detta på aftonbladet:

"De som jobbat i Norge har det ännu värre. Jag fick min sista slutlön 22 januari. Sedan dess har jag levt på den. Nu tvingas jag snart till socialen. Väntetiden för intyg i Norge är tio veckor. När jag väl får intyget ska det skickas till min svenska a-kassa. Jag och flera andra har gått utan pengar i 20 veckor. Vissa har tvingats sälja en massa ägodelar. Ska det vara så?" Signaturen Arjangdod

=(
Hjälp!

Sats

Nu ska jag iallfall dra mig ner till sats strax. Imorrn ska jag äntligen hem. Känns som jag inte har träffat pontus på  100 år. Men snart snart så!!

Det våras i Oslo!

Naww

Bilder som jag inte har publicerat från påskhelgen hemma =) Johanna, Anna o halva Jenny <3

Sats Sykkel 45Nu ska jag strax iväg på spinning o den är det Sandra som håller i =) Hoppas hon mår bättre än på denna bild (då hon kanske inte alls mår dåligt, hon tar nog bara en paus)

God morgon!


Den gula lilla gränskopan på bilden kanske inte ser mycket ut för världen, men när den börjar hacka upp asfalten utanför gården på  min sovmorgon, då jävlar !!
Påminner mig lite om ett sommarlov då en grävskopa hade fått för sig att riva upp hela parkgatan, Johanna var inte glad då, hah o nu  kan jag förstå henne!

Jaja, det blir förhoppningsvis en bra idag ändå =)

Kaffestinn, Yoursmile!


Uff idag har det blivit mycket kaffe, men det gör inget för då har jag lättare att hålla motivationen uppe. Blev föresten nyss tilldelad en ungsvarm bulle också =)
Det är tur att  jag har en kille som jobbar med yoursmile tandblekning! Perfekt för mig som gillar kaffe, men alltid har haft vita tänder som jag planerar att behålla. Så jag provade yoursmile och det är ett jättebra sätt att bleka tänderna, snabbt och billigt och effektivt. Det kan beställas på yoursmile.se eller via mej =)
Nu har jag ingen för och efterbild, men det ger resultat och de har just nu kampanj till 395:-!! :D

Fint väder =)

Jag antar att alla i hela sverige och norge är hur nöjda som helst idag, superfint väder. Vet inte vad jag ska göra, önskar jag var i Stockholm så jag kunde hänga me Johanna o Ellen i parken som  de ska göra idag. Får väl hänga i en egen park då :p
Jaja, alla är gröna här på jobbet (menas att de inte har någon kund i luren) alla våra kunden är väl ute o myser i det fina vädret =)

Puss hej!

Lonley friday in Oslo

Hej!
En hel vecka har passerat och mycket har hänt. Linnea har skaffat en blogg - titta in - minorityoftruth.blogg.se. Pontus har vart på besök hos mig sedan i tisdags, men åkte hem igår.. Det är det som är jobbigt med att ses, att man måsjte skiljas efter bara några dagar. Tänk då när vi bodde ihop och fick träffas hela tiden...Nu längtar jag efter det igen massor! Även om jag tror att det har vart bra att känna på hur det är att bo själv. Annars i veckan har vi mest ätit massa mat, softat och kollat på Lost =) En av de finaste har kläckt en glad nyhet, vet inte hur officiellt det är, men det står ju på hennes blogg, men jag lämnar det upp till henne att länka sig själv :P
I morgon är det dags för att jobba lördag, det var vääldigt längesen sist, men men det fukar det med. Har precis bokat resa hem till sverige, åker hem på torsdag så det är ju inte allt för lång tid ändå. Jag har även bokat P&L nu, så det är fixat =)


Långa avstånd är sämst!Idag (kväll kl 23) sätter jag mig på bussen och åker hem till Pontus :) Det är sååå segt att vara ifrån varandra och pfta frågar jag mig själv varför jag fortfarande är kvar? Är det bara för pengarna? Jag vet inte, men ändå så är jag här varje vecka. Jag gillar Oslo, men jag gillar Pontus mer...Men jag tror ändå att detta är bra för oss, vi har ju bott ihop så länge och det känns som vi uppskattar varann mer när vi ses, trodde det bara var en klyscha, men det fungerar faktiskt i praktiken.

Igår var jag på ett jättebra spinningpass. Sats-Sykkel-Puls! Hur bra som helst. Efter att ha ställt in cykeln i prima damcykel läge (orkar inte sitta som en ostbåge) sedan var det intervallträning som gällde med fyra pulstoppar. Underbart!

Långköring, långkväll och en fin lapp på skrivbordetIgår var jag på spinning, 75 minuter. Jätteskönt och inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara. Det var mer att man körde på i samma tempo och inte några direkta pulstoppar som man blir helt död av :p
Jag var iallafall klar redan kl 18 och då gick jag hem och hade en riktigt lång kväll mot vad jag brukar ha. Känns som jag brukar gå direkt från gymmet till sängen i vanliga fall. Så det var skönt att bara kunna slappa framför tvn, ingen stress =)

Idag när jag kom till jobbet så låg det en lapp från Linnea på mitt skrivbord :
Til Linn: Jeg synes du er.. en otroligt härlig tjej och en förstklassig konsulent. Alltid med goda resultat. Det är alltid kul att sitta brevid dej på jobbet. Hilsen Linnea =)

Tack för en bra start på dagen

Piece of cake

Klarade av att springa 10 km, det tog dock 1 timma och 5 minuter. Sprang på 9 km hastighet. Får väl se til att förbättra det, Hade lite knas med bandet när det hade gått en timma, då tyckte det inte att jag skulle springa mer. Så jag är inte heltsäker på tiden, men vid 5 km hade det gått 33 minuter och jag speedade på lite på  sista så det stämmer nog ganska bra :)

10 Kilometer

Idag ska jag springa en mil på löpbandet.

Jag återkommer med resultat om jag lyckades eller inte! =)


Videoland


Strömstad!

Gårdagen bjöd på utgång med Emma. Hon kom till mig runt kl 22 och efter tolv någon gång så gick vi till Livingroom nere vid Sagabion ungefär. Det var väldigt trångt och mycket folk men trevligt!
Idag gick jag upp kl 10 och jag o Elin och Danel har vart i Strömstad och handlat mat. Och Godis! =) Det har vart en väldigt rolig dag. Danne sov hela vägen till o från Strömstad som ett litet barn i baksätet. Vi var på Godisakuten i Strömstad, typ världens ljuvligaste butik och Elin hade verkligen Lycka (och en vagel) i ögonen!
Idag ska Emma och jag på Män som hatar kvinnor.

Fredag och fint väder?

Nu har vi haft fint väder hela veckan och när det äntligen vankas fredag så ser det ut som det är helt molnigt?
Men, man kan ju inte få allt?

Igår tog jag en fina med min fina vän Daniel (han heter egentligen Danel, menmen) vi satt ute i solen och bara hade det mysigt,till solen gick i moln och då vart det jättejätte kallt och det är inte lätt att hantera för en man från afrika, och efter det så råkade vi hamna i en japansk tehandel som bjöd oss på te som vi kunde ha när vi gick hem. Mycket bra!

På kvällen gick jag och Elin (ellaumbrella.devote.se) på en promenad. Vi gick förbi slottet och insåg hur välbevakat det var med vakter som marcherade och allt. Självklart hade jag inegn kamera vid något av tillfällena :p

Idag får vi se vad det blir :)

Påsk snart men jag har tjuvstartat med godiset


Igår var en ljuvlig arbetsdag. Jobbade 09-19 :S Jag och Linnea var pepp på den dagen, men det gick faktiskt över förväntan:) Jag hade köpt godis till oss som vi kunde trösta oss med, men det slutade med att jag åt upp nästan allt självv och knappt bjöd. Dålig stil :p Hade även Pontus tröja på sig, som Emma direkt noterade att jag hade en 'jobba-sent-mys-tröja' på mig =)

hihi

Frida till Peace and loveOm Frida nu hade haft en blogg så hade hon kunnat skriva att hon skulle på Peace and love. Och att hon jobbar på Eniro. Och annat så man vet lite ;)

Det viktigaste är att vi ses snart igen :)

RSS 2.0