Tight

Var på julbord igår med Pontus jobb, innan det så var jag på spinning, Pallrade mig upp kl 0915, för att gå på spinning kl 10, jäklar vilket bra pass det var. Trodde inte spinning var nåt för mig, men det var det enda passet som fanns på en lördagförmiddag som jag hann med, då vi skulle åka kl 12. Gick iallafall till det nyöppnade Elixia-sentret, mycket fint och mycket fräscht. När jag väl hittade till Cyklingsalen visades jag in av en man i 50 års åldern, med allt för tighta cykelbyxor, som visade sig vara instruktören. Jag är mycket nöjt med passet, var helt sjöblöt när jag var klar och jag som aldrig svettas! Spinning var mycket bättre än vad jag trodde! Det blir det mer av :)

People i miss!!!Världens finaste prinsessa

Min egna dramaqueen


Min sovis


Jag finner inga ord - eller kanske ett...tanden!


Winback poolteam dröm


Mimmi I miss


AlessandroJoni Mr Big burger
Fan, jag saknar er

Julbord!

Imorgon är det dags för julbord, sponsrat av Pontus jobb. Mmm nice :) Hotellvistelse och massa mat! Det ska bli massa kul o massa mat :) Fick även en kille att jobba mitt pass på lördag som jag inte riktigt visste hur jag skule komma ifrån (eller jo det visste jag visst det, skulle  dragit en ful-sjukanmälning, ) men nu kan jag äta julbort med gott samvete :)

Har även vart i kontakt med en annan handledare på Student Consulting som ska kolla på lagerjobb till mig eftersom den jag hade tidigare inte har vart så hjälpsam tyvärr. Får se om jag hör något denna gång :) Hoppas det! Annnars måste jag nog sluta jobba för dom för jag får inga pengar :(

Hej,hejdå

Jag undrar hur....

Jag undrar hur det går till när sladdar trasslar ihop sig. Jag kan sno dom runt ipoden helt perfekt och när jag plockar upp dom har de liksom slagit knut på sig själva fast de fortfarande ligger runt Ipoden. Det behövs defenitivt mer forskning på det området. Mörkerkameror i handväskor och sånt.
Antar att jag inte är den enda med det problemet?

Sedan undrar jag också hur man ser ut när man ser fräsch ut? Tex, 'Jag såg X, hon såg verkligen fräsch ut', Hur ser man ut då? Nydushad? Snygga kläder? Vältränad? Snyggt smik? Eller alltihop?


Idag jobbar jag extra och jobbar mellan 14-19. Fem extra timmar såhär i slutat av månaden - mycket värt! Räknade med att sova till ca kl 10 och sedan dra till gymmet. Det blev inte riktigt så, sov till 1145, vaknade och var fortfarande helt slut. Gick upp och lagade mig en pizza (hihi) var otroligt sugen på cola, så jag vandrade iväg och köpte en. Städade lite smått och tittade till på klockan. 1248, måste gå ca 1300. Fortsatte plocka lite och glömde bort tiden, upptäckte när jag tog på mig klockan att den var 1315! Bussen från stationen gick 1320, inte en chans att jag hinner. Var lagom arg på mig själv. Menmen, jag tog 1335 (tur att bussarna går varje kvart!) betalade extra för att få åka två stationer länger än vad jag betalt (ville inte ha mer otur) Får ändå springa till jobbet och slira ner för den branta backen och ankommer till jobbet 1402. Mycket bra jobbat! Men platsen jag sitter på ser ut som en jordhög och jag har fått flera kommentarer. Även folk som vill se en repris på sliringen ner för lerbacken, men det bjuder jag tyvärr inte på.

Tränade med Madde-morot igår föresten Hanni! Vi saknar vår Hanniiii!!!!

Naked Ville

Satt på youtube häromdagen och kollade på viseor på HIM. Tryckte mig vidare på liknande videor, till slut kom jag fram till en video där Ville var naken under en konsert. Haha, det måste jag se, men man var tvungen att vara inloggad. Så jag loggade in och kollade och sedan på den ( inget att rekomendera precis) Sedan stängde jag ner och tänkte inte mer på det. När sedan Pontus skulle in på youtube så var jag tydligen fortfarande inloggad så då kommer det lite snyggt upp :

Videor som DU skulle gilla: Ville Valo -  Naked!


Träningsvärk.

Visst är det bra med träningsvärk, men det är inte så snyggt när man inte kan gå normalt. Jag var iallafall på gymmet igår för att träna bort träaningsvärken, då träffade jag Madde morot :) Kul att hohn oxå tränar på Elixia.
Idag blir det jobb fram till sju och sedan träning igen. Vill verkligen komma i form :)

Sleepless

Eftersom jag var smart nog att dricka en energidryck inte många timmar innan jag skulle sova så kunde jag såklart inte sova, Förstår inte hur känslig mot koffein jag är :p Så jag kanske sov två timmar eller nåt =( Känner mig lite seg här på jobbet idag, menmen, jag tog med mig träningskläder så efter jobbet blir det gymmet :)

Ensam i helgen

I helgen ska Pontus hem och jag ska vara ensam. Ska träna i dag efter jobbet, sedan blir det nog lugnt eftersom jag ska jobba imorrn. På lördag blir det förhoppningsvis också träning.  Uff, har ingen lust att vara ensam i helgen :/, men jag tror att Pontus lider lite av hemlängtan:( Hoppas han kan byta jobb till nåt annat som han trivs med för jag har ingen lust att åka hem till sverige igen :p


Tid för konsert
Det var bra. Sjukt bra förband ochjag upptäckte att jag hade missat Flogging Molly veckan innan, hade också vart kul att gå på, menmen. Ska gå på Dj T ï esto iallafall :D

De har inte börjat julpynta så mycket i Oslo än men...glasmagasinet har fått fina snöflingor =)

Ikväll - Alter Bridge

Pontus har vart lite nere denna vecka då han verkligen tycker att hans jobb suger och han inte har någon rulle på pokern att spela för, så när jag olyckligtvis missade bussen i morse och fick gå, så gick jag förbi en planch med Alter Bridge. Stod att de hade spelning 20/11. Det skulle Pontus tycka vara kul :D Kom på i samma sekund att det var idag och såg att de sålde biljetter på 7/11. Man kan ju kolla vad de kostar iallfall tänkte jag. In på seven klockan sju på mogonen och tjatade på han i kassan att de sålde sånna biljetter, men han nekade mig och sa att det gjorde han inte alls det. Tur att det finns ett sevvan i varje hörn här för jag tänkte inte ge mig, så in på nästa bara och där stod en ung kille. Yes, han har nog koll :) Men det hade han inte, men efter att han hade bett mig att stava till det och efter en del letande så kom han fram till att han faktiskt sålde sånna biljetter. Så som sagt - ikväll- Alter Bridge.
Upptäckte oxå att Hello Saferide spelar på Rockfeller på Onsdag, någon som vill med?

DHW och Entourage

   


Igår blev det bara mys med Entourage som jag myste till själv, och nya DHW avsnittet med Sandra. Sjukt spännande och långt kvar till nästa avsnitt!

Det finns folk som är niiiiice!Ang mitt aningen uppgivna och arga inlägg från igår så kan jag meddela att det har löst sig till en del :) Jag köpte ett nytt busskort för 550, men det skulle jag behövt gjort snart i vilket fall. Men när jag kom hem så väntade ett mail ifrån Student Consulting att någon hade hittat, plockat upp och lämnat in det till kontoret :O Så nu slipper jag köpa nytt träningskort!

Tack till dig :)En minusdag =(

Ja :) Idag ska jag jobba extra och tjäna lite extra pengar så här i halv-skatts månaden tänkte jag. Så jag offrar gärna min lediga dag och kliver up vid sju. Väl på bussen hittar jag inte mitt busskort. Letar i panik i väskan då jag verkligen vet att jag kollade väskan innan jag gick. Så jag åker en hållplasts och går hem igen. Letar igenom hela lägenheten, det tar ca 2 minuter, skyndar ut för att se om jag hittar det på vägen mellan hem och bussen, men hittar det ingenstans.  Biter ihop för att inte grina när jag tänker på att mitt 10 dagar gamla månadskort på  gymmet som jag köpte för 850 kr ligger tillsammans med busskortet, och att de inte ersätter förlorade kort. Eftersom jag lånat ut alla mina pengar, så hade jag inte ett öre på mitt konto så jag måste in på internetbanken och sätta över pengar. Vid detta lagen är jag redan sen till jobbet. Så jag köpte nytt busskort, det skulle gå ut den 27, så det var ändå bara 10 dagar kvar av det, men det kommer svida mer att köpa ett nytt gymkort idag. Totalt kommer jag spendera 1400 kr på borttappade kort. Mer än vad jag kommer tjäna idag. Fan.

Önska mig lycka till

Blixthalka i mellansverige SMHI varnar för regn, snö, blåst och halt väglag under hela helgen "Allra längst i norr blir det väldigt kallt med 20 till 25 minusgrader" ..

Det är Aftonbladets huvudrubrik ikväll.. Och jag som ska åka de 50 milen hem till Boxholm ikväll..


Hoppas allt går bra :S


No Core

Skulle gå på core igår, men instruktören dök aldrig upp, så alla bara satt som små fån på sina mattor och frös.. Aja slutade med att jag fick gymma istället. 20 minuter på bandet och 15 i rodd och sedan 100 situps, sedan blev klockan så mycket att jag åkte hem och lagade mat och packade, eftersom vi ska åka till Sverige idag. Och det är jättedimmit ute, hoppas det blir bättre!

Kondom-noja

Jag hade bestämt mig att jag skulle köpa kondomer idag, och efter att ha vart i ett förhållande i snart 6 år så blir man lite vilse när det gäller kondomer eftersom det inte används så ofta. Iallafall tänkte jag ta mod till mig och införskaffa den varan. Jag gick in i tre olika butikker, den sista var 7/11 där jag såg kondomerna hänga långt in bakom expiditen, hm..jag hade verkligen bestämt mig, plockat upp plånboken och allt, men det gäller ju att det är rätt folk inne i butiken, eftersom jag faktiskt måste be om dom. Vill helst inte att det ska vara barn, gamla tanter och absolut inte fjortiskillar i närheten. Det gick inte så bra, men när jag stod där och tvekade kom jag på det. Kondomeriet :) Även om jag nästan hade kommit hela vägen hem så tog jag mig till Karl Johann och Kondomeriet. Där är det ju inte lika jobbigt eftersom de säljer kondomer hela tiden. Och de har ett så fantastiskt urval av smaker och former! Som att köpa godis ungefär. Faktiskt kul :)Dessutom borde man inte tycka att det är jobbigt att köpa kondomer eftersom det är för en bra sak. Man borde nästan få en liten belöning när man köper det. En pin tillexempel där det står : Gör som jag,stoppa klamyida och använd kondom! Eller nåt liknande.

En annan kondomsak- ni vet dom där regnbågskondomerna man får på festival, de med en liten instruktionsbok om  hur farligt det är med sjukdomar och en bruksanvisning för hur man använder en kondom. De hjälper inte mot sjukdomar!  Om man inte har en prinskorv där nere eftersom de vekar vara i str XS. Ville bara säga det.

Dubbelpass

Trots att jag var trött och sliten igår så släpade jag mig till Elixia för att gå på ett konditionspass som heter Total..På bussen mötte jag även Sandra och Pauline som oxå skulle på det passet. Det var verkligen Total jobbigt, med mycket viftande, hoppande och skuttande, men när man väl var inne i andra andan var det härligt :) Eftersom Sandra hade raggmunk i magen, halsen och nästan munnen efter passet så gick jag efter ca en sekund övertalning med på att joina Pauline på Power. Det gick bra eftersom det är ett helt annat typ av pass, mer som pump. Jag hade minst vikt av alla deltagare, men ändå orkade jag minst. Kanske borde gå på det passet oftare?
   Sedan när jag var på Kiwi upptäckte jag att Findus har kommit med en strålande nyhet : Raska pommes :D bara 5 minuter i ugnen på 250 grader, sedan klart :) Skillnad mot 25 minuter som det annars alltid tar :p Me like!

Månadsdag
Idag är det Pontus och min månadsdag :D

Lugnt och skön helg :)

Det har verkligen vart en lugn helg denna helgen :) Både Pontus och jag jobbade lördag så då bliv det bara chill med hämtmat och film och somna innan tolv :D På lördagen var det jobb till kl tre och sedan hem o bara ta det lugnt. Lagade taco baguetter och bara softade..mycket nice :)
Sedan åkte Pontus till några kompisar och jag regerade en stund på Blockwars inne på blip, sedan förflyttade jag mig till sängen för att kolla på WPT, precis när jag somnat ringer Pontus och är på väg hem och vill att jag ska köpa chips och cola eftersom det bara är tio minuter kvar till affären stänger, altså 22:50, jag som sov... Menmen, vad gör man inte så jag tar mig ut ur sängen och drar på mig första bästa plagg, traskar ner till Kiwi och inser att klockan är 23:50... Altså stängt..
Väldigt lamt...
   På söndagen gick jag till gymmen och mötte upp mina grannar, tänkte att jag skulle köpa ett månadskort, hade med mig ca 700 kr. Inser när jag kommer dit att det kostar 850 kr för en månad.. uff.. jaja vad kostar det för en gång då? Jo 250 kr!! Va, liksom :O Menmen, slutade med att jag skrev upp mig för ett år, med tio dagars ångersrätt som jag kommer ångra idag och köpa en månad iallafall, vill inte vara bunden..:p Tränade ett pass som hette Enkel och Effektiv. Kan ju säga att det var effektivt iallafall, helvete vad jobbigt det var. Det ska jag försöka gå på fler söndagar. Nu gäller det att komma iform :)

Ensamt och kallt och 8 minuter!

Det är så ensamt att gå till bussen nu..ingen Frida ens... tänker tillbaka på sommaren då man aldrig var ensam när man slutade eller började. Alltid sällskap till bussen. Nu är det bara Bond och Bondbrud som är mitt sällskap...
Jag saknar er...

Sverre och pizzan


Sverre, halvskapare av denna blogg var såklart med och åt pizza på personalmötet. Han lyckades också bli med just när min kamera bestämde sig för att ta gula bilder igen, men nu vet jag hur jag ska göra när det börjar krångla.. Och Trude verkar ha satt en pizza i halsen också....Kiss me...


Missade bussenMissade bussen en dag, fick ta en promenad ner till stan (går egentligen snabbare än att ta bussen ) och det var en ganska härlig morgon och en härlig promenad. Just här där bilden är tagen så kan man ibland ana vad som händer i Oslo Spektrum, när det var Oslo horseshow var det fullt med hö och spån här, och en annan gång var det massa snö fast det var september, så var det High School Musical on ice tror jag :)

FOKUS!

Fokus - dag på jobbet idag! Alla ska ha skjorta och svarta byxor, redan där missade jag då jag har jeqns :S Visste faktiskt inte om det.. Dessutom är det kvartalsmöte så jag kommer att spendera min dag från 0945 - 21 00 här.. Aja, det är bra för min jakt på timmar :D


Ny månad - Nya möjligheter

Ja, Oktober var ingen bra månad, var sjuk fyra dagar och fick bara ihop 128 timmar. Kommer blir knapert i novermber med alla julklappar som ska inhandlas...:S Vill ju shoppa lite till mig själv med, men det är väl bara att stryka :(
Men nu är det November och i Norge är ju det = HALV SKATT :D Så nu är det bara att sluta slappa och maxa igen, som i september! Jobba jobba!! Har redan försökt att få extrapass på torsdag då jag egentligen är ledig, men jag har fått nej på det, men det brukar ju ordna sig, hoppas hoppas :D

Hemma

Jag mötte min bror över en fika med massa nysningar!!

FIKA =)

Jag gick in till Telenor och klagade på min telefon som tar gula kort.. då lagade hon den =)
Se skillnaden!


Så nu är min kamera superbra !


Nu ska jag nysa vidare..blää...

RSS 2.0