Ensam




Idag åkte Pontus hem, så nu är jag ensam i  en vecka :(

<3

Deli de Luca

Vet inte vart alla tjejer tog vägen igår, men vi skulle iallafall samlas på Deli de Luca idag för fika och minnespussel,
Men de var nog för slitna så Frida och jag fick dit.

 



Frida köpte en frestande tårtbit och så satt vi och kikade på folk i tre timmar, medans vi konstaterade att det verkligen är höst. Och Frida drömmersig bort till Bai som hon kommer spendera tre månder i under nov till mars. Lyckans tjej. Vi måste nog också boka en resa snart så att man har nått att se fram emot.
Mysig söndag!



Lördag

Gick upp tidigt för att fara och jobba (varför skriver jag fara? måste vara för jag har vart med massa norrläningar i ihelgen :p )
Vi jobbade på Tidernas Bästa Lördag som denna lördag var utnämd till. Började med att alla samlades för at äta frukost.
(Har kommit på att samlas är ett bra ord. Jag gillar att samlas, enda gången alla är tillsammans är när man samlas)
Sedan jobbade vi massor! Tog 101 samtal på fyra timmar och en kvart :) Efter jobbet åkte vi hem och jag gick till Frida för vi skulle ut med massa av Rebeckas kompisar. Åkte ut till Grünelykka till en jättemysig lägenhet och förfesta lite.
Drog sedan till Roxy då alla var under 20 (utom jag, jag börjar känna mig gammal på riktigt)

Alla alla norrlänska tjejer.

                                                                         Sofie som bjudit oss





Efter krogen blev det som alltid 7/11 och mat i boxar påväg hem.


Hej då


Hej då Rebecka.
Har aldrig sett nån så lycklig på sista arbetsdagen :p



Tomt!

Nu kommer det snart bli helt tomt och ensamt på jobbet. En del drar hem till Sverige idag och resten jobbar sin sista dag imorgon. Har lite ångest över att vara kvar, menmen, det är ju trots allt ett jobb. Kommer säkert att jobba massor i September så det blir mycket pengar :) Och det kommer ju fortfarande vara folk kvar, Fluffy, Emma och Malin. Och alla norskar såklart.
 
  

Här kommer några bilder från Tusenfryd.
Frida är grym på att öppna öl med tänderna :D

Tusenfryd och ny vecka

Har egentligen massa bilder som ska ligga just här, men jag har inte haft tid eller ork

att lägga in några. Har jobbat massa redan denna vecka och har vart trött. Tusenfryd var iallafall jättekul :) Tänk att få åka så mycket bergodalbana man vill, utan några köer, och så lite folk så man tillomed kan sitta kvar och åka runt runt :D Så var det på Tusenfryd :) Sedan var det massa musik och dans och annat kul :)

Träffade Elenore igår och hon hade fått tanden lagad :) Så nu är hon fin. Har faktiskt
en bild på henne med avslagen tand, men måste nog be om tillåtelse innan jag lägger upp den.
Sedan var jag på pannkakskalas, Emma hade lagat och det var massa gott, med glass och sylt :D

Äh.. lägger in lite bilder idag, eller imorgon :)


Ha det!


Utkast: Vi var ...

 




Vi var ut, det var galet och slutade med avslagen tand. Uppdaterar senare.
Nu ska jag ladda inför Tusenfryd!

En hyllning

En hyllning till lediga dagar. Var ledig hela dagen igår och ordnade med skattekortet och banken. Sedan gick jag hem och sov tre timmar på eftermiddagen. âven fast Pontus inte var hemma var det helt underbart att bara vara och vila massor.  Har ju jobbat alla dagar utom en denna månad så jag behövde nog vila lite :) 
  Tycker att alla borde få en dag i månaden betald som man bara kan vila på. Känner att jag är mycket trevligare mot kunderna nu när jag är utvilad.

Mer vila åt alla :)

Skvaller från Karlskoga

Hej!


Igår hade jag besök av Sara från Karlskoga :) Hon skulle på jobbintervju, då hon
oxå är sugen på Norge :) Hoppas det gick bra för henne. Det bästa med besöket
var självklart allt skvaller hos hade med sig från Karlskoga :D Saknar alla där så det var verkligen kul att höra vad som händer 'hemma' :) Så det blev alldeles för mycket prat igår och inatt och Pontus fick sova på soffan hihi :p Så nu är jag lite trött, men jag ska vara ledig imorgon
:D Måste fixa skattekortet (igen).
 Till alla alla som ska flytta till Norge: fixa skattekortet i tid, (det gjorde jag med problem ändå :S)
Det är inte så lätt att få allt iordning :( Nu måste vi nog flytta oxå då StudentConsulting inte kan fixa nåt nytt jobb till Pontus.
  Menmen, då får jag uppleva en annan del av Oslo iallafall :)
Ang bilden vill jag bara förklara att mitt hår är jättejätte blont :O

På lördag ska jag till Tusenfryd, får se vad de har och komma med :p





En uppdatering

Hm, känns lite pressande att ha en blogg, måste uppdatera med jämna mellanrum så man inte tappar läsare :p Inte fär att jag har så många men en dag faktiskt hela 13 st läsare :)
   Helgen tillbringades i Göteborg som vi kom till i fredags vid ca kl 2330. Blev försenade då det brann längst spåret på tåget som går till parkeringen,blev försenade ca 1,5 timme :S Och när vi väl kom fram hade inte hotellet någon parkering till oss fast jag hade frågat extra noga om de kunde tillhanda hålla parkering, och hon lovade att det absolut inte skulle bli fullt :p Jaja, vi parkerade på Valhalla, där jag alltid hamnar när man ska parkera i Göteborg :) Sedan drog vi ut en sväng och Pontus gick till casinot och jag gick hem vid ca kl 02, super trött, var så skönt att sova :) 
   På lördagen gick vi på stan och jag köpte en ny mobil,äntligen sedan min s500i badat i en drink på tc-kryssningen :) (jag saknar gamla poolteam på tal om inget) Sedan mötte vi upp Marcus och Johanna och gick på liseberg hela kvällen. Jag gillar Liseberg :D

Oj, nu hinner jag inte mer för nu slutar jag :)

Gothia

I helgen blir det Göteborg :) Åker ikväll, efter jobbet. Kommer gå på ett smockat Liseberg och massa massa folk i stan :)
Pontus och jag ska bo på Gothia Towers, kommer bli mysigt. Längtar till man får svepa in sig i massa täcken och massa mys. Jobbar bara till 16 idag så kommer väl till till Göteborg innan 22 hoppas jag.
   Var ute och joggade vid Sognsvann igår, skönt att komma från stan och ut i skogen :) Joggade ett par kilometer och jag och Elenore,vart imponerade över hur långt vi orkade. Andra  andan är fantastisk! Måste nog gå och köpa lite snygga träningskläder för norrmännen är ganska snyggt klädda ute i spåret :P 
  La in två bilder från förra helgen när vi var ut :D

  

Orka.

108 samtal, massa kö och en timma kvar.




Orka.


Helgen

I fredags var det ganska lugnt, var på Oslo City med Elenore och shoppade lite. Hon handlade massa kläder och jag handlade massa smink :) Det blev dyrt :( Menmen, smink räcker ju ganska länge och det är dyrt även i Sverige, om man vill ha med lite kvalitet iallafall. Där var vi till kl 22 sedan drog vi hem och satt o snackade med Joakim ett tag sedan gick jag hem. Och i lördags blev det jobb. Telefonerna lade ner på morgonen i ca en halvtimme så det var soft :P Och dagen gick ganska snabbt.  Var sedan med Elenore en sväng och gick sedan hem. Sen satt vi och drack lite cider hos mig och lite vattenpipa på gården med Danne och Gabbe, sedan drog vi ut , jag Elenore, Pontus, Jocke och Cecilia. Var på Cafè Sør en stund, och sedan drog vi till Harrys, men där kom vi inte in, för det var 23 års gräns. Så då gick vi till 7/11 och köpte mat isället :) Sen gick vi hem.
   Och igår sov jag hela dagen nästan. Sov till halv ett var uppe och åt lite mat och sedan sov vi mellan 17-2030 :) Var så trött :) Gick sedan och la mig vid 12 på kvällen så det blev inte så mycket av den dagen. Men jag behövde verkligen vila ut.
   Idag ska Emma ge besked om hon kommer i helgen eller inte, hoppas hon kommer :D Annars ska jag nog jobba både lördag och söndag. Måste jobba alla timmar jag kan få tag i :)

hejhej då


Mys och inte mys

Kom hem vid åtta igår och gjorde iordning för filmkväll med Frida, det började ganska bra med att jag själv lyckades koppla in Playstationet, men det var en mindre succè när jag kom fram till att Pontus hade lånat ut dosorna till två killar som inte var hemma :( Så det gick inte så bra. Då knackar det på dörren och där står en granne och ser lite förnulig ut och frågar om han får låna min dammsugare, det får han självklart och jag frågar om han har någon PS3-dosa. Det har han inte men han har ett xbox. Så ca 2 minuter efter fötvivlan så har jag en granne som installerar ett xbox (med dosa ) inne i lägenheten. Alla glada :)
   Sedan gick jag och hämtade Frida och då kom vi på att vi ville ha nåt att äta till fimen. Och Frida hade ju popcorn som man gör i kastrull hemma, perfekt :) Så hon kilade över och hämtade det. Jag sa till Frida att jag aldrig (!) hade lagat popcorn i kastrull, men hon försäkrade mig om att det var busenkelt :D Så vi satte igång med smör och massa korn och hög värme. Sedan satte vi oss och väntade på att det skulle börja poppa. Men det gjorde det inte och jag vet inte hur länge vi satt och snackade innan vi kände att det började lukta bränt :S När vi tog av locket kom det typ förgiftad rök som spred sig i hela lägenheten , och vi kunde inte ens andas :O Så vi fick ställa ut kastrullen och dra till Kiwi och köpa chips, så duktiga var vi på det :p Och lägnheten och allt inne i lägenheten lukade bränt :( (Det lukar fortfarande)
   Men sen hade vi mys med massa ljus och film och chips och cola :) Men sedan när Frida hade gått blev jag stressad och kunde inte somna :( Var vaken till Pontus kom hem vid fyra och somnade inte då heller på ca en timma, och sedan upp vid 8.30 och jobba, så jag känner mig lite seg idag. Hatar när man känner massa stress och ångest och inte kan sova. Känslan sitter kvar än och jag vet inte vad det är som orsakar den :(
   Idag blir det nog ganska lugnt, försöke få jobba imorgon, men det var redan fullt, annars vore det fint med 5 extra timmar.

Fast nu fick jag jobba iallafall :D


 

Massa massa frågor


KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x ] Jag har smygit ut utan lov.
[ x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[x ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig. på magen xD
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[x] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat att jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x ]Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har minst ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Vänner till Oslo!

I går var en soft dag, vår allas Se och Hör-Elenore kom förbi med det senaste skvallret och jag gjorde manikyr på mig själv :) Sedan gick hon och jag gick till Frida för kvällspromenad :) Och fick då även det senaste skvallret från service avdelningen på Elkjøp :p Var ute och gick ca 1 timma och avslutade med att springa jätte snabbt upp för en brant backe 3 gånger! :D  Kändes i benen direkt efter, vi kunde knappt gå :p Gick hem och lagade nudlar och såg på Band Camp som gick på tv. Massa tända ljus och filt och trött, det var mysigt :D
   Idag saknade jag Ellen så mycket så jag var tvungen att ringa till henne <3 Då sa hon som att det var världens självklaraste sak att hon och älskings-Hanni ska flytta hit i December ! Jag längtar till December :D Hoppas att ni kommer :D Och när jag tänker på det så är det ganska självklart att vi ska vara i samma land alla alla sötisar.Saknade även TC lite  så jag ringde Mimmi med., tror jag har lite hemlängtan :O¨Hon fixade även adressändring på mitt abonemang, fint att ha lite inside hjälp på Tele2 så man slipper ringa kundtjänst :D
   Idag blir det att jobba till sju och sedan åka hem,  och vara hemma vid 8. Blir nog inte så mycket ikväll. Kolla med Frida om vi ska se Sliding Doors eller om jag kan låna den av henne. Var längesen jag såg den, men jag tror jag tyckte den var bra :D
  

Ordning

Var på Ikea igår och köpte lådor (kasett) och matta och tavla och ljus och ett tvättställ. Så nu är det lite mer ordning hemma :) Måste bara organisera garderoben, sen börjar det likna ett hem :) Vill åka till Ikea och köpa mer mys :) Var så mysigt med tända ljus imorse i stället för en stark lampa.
   Om jag stannar på Elkjøp september ut får jag iallafall gå på personalfesten som de ska ha på Tusenfryd ( Tusenfryd är som Liseberg). Gratis mat och dryck och nöjesfält :) Så då kommer iallafall nått gott av att stanna här :) Fick även jobba två timmar extra idag vilket inte alls är vanligt :) 260 kr mer till mig !
   Mina kunder är förövrigt väldigt snälla idag, vilket underlättar lite :DHoppas det fortsätter så :)
Nu har Emma iallafall sagt att hon är ledig så nu hoppas jag hon kommer, annatrs åker jag och hämtar henne :P
Är lite piggare nu än i morse iallafall. När jag kollade i spegeln i morse så såg jag inte mig, utan Nilla, min gamla hamster, ungefär så trött var jag, så sminkade jag mig och såg ut som en hamster med smink, men nu ser jag

bara allmänt lam ut :P  
Läste på Aftonbladet om nya uppgifter om Madelene McCann, tar det aldrig slut. Lever hon eller är hon död? Vem är det som har dödat henne i så fall. Jag önskar att det var jag som hittade henne, då skulle jag göra massa intervjuer och håva in pengar så som hennes föräldrar har gjort. 
  Ska ut och gå med Fluffy idag, det är så skönt med promenader även fast man är i stan, då kan man fönstershoppa lite om man blir trött :D Sedan blir det väl nudlar som vanligt :P 
  Och måste förbi Elenore en sväng och kolla upp lite rykten jag har hört. Att bo på Iduns Gate är lika intrigfyllt som att jobba på TC tydligen :O
  Nu är det bara en timme kvar !

Hej då!


Emma och jag

Kanske har vart årets lamaste helg. Har bara jobbar och sovit. Knappt vart utanför dörren :S
Men idag ska jag iallafall till Ikea :D Se om jag lyckas ta mig dit och hem alldeles själv :)
Det ska nog gå bra. Väntar på svar från Emma <3 om hon kommer komma till mig i augusti. Emma min Emma :D
Var och pratade med StudentConsulting som jag jobbar för, för att se om de hade något nytt uppdrag till mig nu
när mitt tar slut i augusti, men de hade inte så mycket truckjobb inne, så antagligen kommer
jag vara kvar på Elkjøp september ut istället, känns sådär, men det är bättre än att vara utan jobb
ialla fall. Det värsta är att de tvingar alla att gå i de fula skjortorna /tshirtarna idag med. Blä.
  Min bror klarade teoriprovet idag :D Grattis till honom. Och denna vecka är det nudelvecka igen och jag är helt ensam hemma :( Menmen, får se om Frida kommer tillbaka från Sverige nån gång, hon har ju också nudelvecka denna vecka :PEn festival drar igång i Olso denna vecka så förhoppningsvis blir det mycket folk ute på stan å så i helgen så man kan göra nåt kul :D
Jag är ledig och allt :)
Funderar på att köpa denna http://www.ginza.se/index.aspx?artnr=312101
Kan inte låta bli att tänka på PuttePar när det gäller Freddy Kreuger, många dagar som spenderats i den perfekta filmsamlingen hemma hos Johannas far.  
  
Jaja, nu ska jag fortsätta strypas i den fula Lefdal skjortan. Hua!

Hej Hej Bloggen

Jag har haft lite knas med bloggen och inte kommit in på länge men nu helt plötsligt har jag kommit in igen :D
Ja, jag har inte gjort så mycket denna vecka, jobbat och vart på bio.
Jag har sett Batman på Nordens största bio :D Eller om det var Nordens bästa surround, minns inte men den tar iallafall ca 1000 personer :) Den är ful och ser ut som lock., men men, det är en bra bio!
  Annars önskar jag att Emma kommer på besök, det vore kul, håller på att övertala henne om det :D Läser intensivt om morden i Arboga och försöker hänga med på vad som händer,
tycker det är så hemskt, förstår inte hur man kan slå ihjäl två små barn :( (Eller slå ihjäl nån överhuvudtaget är väl ganska fel)
 Nu är det snart helg och då jobbar jag lördag :/ 10-15 så det är rätt ok ändå. 
Inga andra planer för helgen än iallafall. Det ska nog regna, så det blir nog mest att ta det lugnt. Har ännu inte fått nått skattekort så ingen lön än :(
Men  nu är mina dagar  på Elkjøp räknade :) Snart snart ska jag sluta och snart ska jag ha möte med min handledare som ska kolla på vad det finns för jobb till mig :) Jag tror jag måste vila lite från kundcenter nu ett tag. Börjar bli less efter bara ett år på telefon :(
  Tänk att inte Heath finns hos oss längre, det är så tråkigt! Jag lärde känna han i 10 orsaker att hata dig och gillar allt han har gjort, inte minst i Batman, otroligt bra skådespelare! Filmen måste ses av alla jag känner! Kan inte förstå att den var 2,5 timmar, kändes som en kvart :p
  Har bestämmt mig för att börja gymma oxå :) Måste få lite ordning på mig själv, trivs inte alls :( Har spanat in en resa också och om man ska åka på den vill man ju vara i bikiniform :D 
http://www.kilroytravels.se/Jorden+Runt/Jorden+Runt+4/Fantastic+Four/Fantastic+Four.html
och
http://www.kilroytravels.se/NR/rdonlyres/8C1FD108-0F4C-453B-8BDE-1021F4EA9777/0/World_Map_FantasticFour.jpg

Måste kollas in!

Men för att ha råd med den så måste jag jobba massor! :D Och därför är jag glad att jag sitter här just nu, på jobbet och har ...tråkigt... Jaja, det gäller att inte tänka på att det är fredag och att Pontus ska ut och äta med massa kompisar och att det är festival i Karlskoga  (http://www.putteiparken.se/), ne det gäller att tänka på $ !

Jag håller ut!

Ha det!


                                                                                                                        

                                                    
                                                                                                                                                                               


RSS 2.0