Fredagskvällen.

Vi åkte bort till Jennyh och Fredrik i går på lite drinkar innan vi skulle vidare till Paceville, altså tillbaka till St Julians där vi bor från Sliema. Förfesten skulle inte vara så länge men jag tror inte att vi lämnade förrän runt ett.




Sofia och Jennyh

När vi väl kom till Paceville så regnade och åskade det och det är inte så vanligt här på Malta och det är andra gången det regnar sen Pontus flyttade hit i maj.



Diskutioner om bankomater, taxiresor och vart vi ska fortsätta natten



Paceville, det populäraste partyområdet på Malta. Brukar oftast under natttid vara närmast oframkomlig och att stryka sig igenom andra människors svettiga kroppar är enda sättet att ta sig fram. I natt bar det dock människors regnvåta kroppar.





Vodka vatten

Pontus och jag gick först till Shadows där några vänner hade bord. Vodka med vatten är tydligen drinken här. Och det är ju en fantastisk dryck. Vatten altså. Nej, men det var faktiskt helt ok. Ska jag nog beställa i Sverige nästa gång. Hoppas att dom förstår att det ska vara kolsyrat vatten och massa pressad lime. Annars är det nog inte så gott. Vodka kranvatten. Blä.



Inne på Shadows var stämningen på topp och alla dansade överallt.



Scarlet

Efter ett tag återförenades jag och Pontus med de ursprungliga och de satt inne på Scarlet. Här var det lite lugnare och ganska mysigt. Men nu måste ju klockan vara hur mycket som helst tänker ni och det var den också. Så mycket att när vi sen poå nytt skulle byta klubb var allt stängt.
Det blev en pizzaslice och hemgång. Somnade kanske runt 06 i vanlig ordnig.
Fin kväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0